|
Příspěvky uživatele - 48.243
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vysazujeme brugmansie do zahradní půdy, 28.2.2009 Pěstuji durmany ve volné půdě již několik let, hlavní problém je u mne v tom, že největší násadu poupat mají až na podzim, kdy už je musím vyrýt a uschovat do sklepa.
Pokud je vysadím ven po "zmrzlých", prvních květů se dočkám i při... celý příspěvek > |  | nemoci kaktusů, 28.2.2009 Mám dojem, že se Sumithion již několik let neprodává... |  |
|  | pozná někdo můj kaktus?, 23.2.2009 Podle bible všech kaktusářů Backebergova Kakteenlexikonu vytváří v domovitě keře o výšce až čtyři metry a tomu odpovídající šířce, máte se na co těšit....
Řízkování jednoduché - seříznete 10-15 cm vysoký vrcholek, na sucho v kolmé poloze jej necháte... celý příspěvek > |  | pozná někdo můj kaktus?, 22.2.2009 Je to Austrocylindroopuntia, Lída má pravdu, už tady nebo na Livingu byla. |  | blizna u amarylis (hvezdnik, hippeastrum), 20.2.2009 Ottův slovník naučný:
"Flore pleno - plnokvětost - tolik co květ plný, kde přeměněny jsou tyčinky nebo pestík nebo i obé v korunní plátky " |  | Orchidea, 17.2.2009 Dendrobium to zcela určitě není, v květinářství tomu prodavačky většinou vůbec nerozumí.
Je to hybrid rodu Oncidium, přimíchané jsou možná i příbuzné rody Odontoglossum, Miltonia a další. |  |
 |
|
|
|