|
Příspěvky uživatele - 64.158
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Durancie, 22.6.2009 Dobrý den,
slyšel jsem, že je vhodné stromek přiškrtit drátem nebo narušit kůru |  | Durancie, 19.6.2009 Dobrý den,
před pěti roky jsem vysadil třicet odkopků durancie, problém je v tom, že nerodí.Jsou to krásné stromky, ale plodů jsem se nedočkal.Původní durancie jsou plné plodů.Poradí mi někdo?Dík za rady. |  |
|  | destilační přístroj, 19.3.2009 Dobrý den,
mužu vědět, jaký výkon mají topná tělesa a kolik má kotel objem?Jak dlouho trvá vypálení jednoho kotle?Chci zhotovit přístroj o objemu 70 litrů a potřebuji poradit jaká použít top. tělesa. |  | Tuleu Gras, 16.3.2009 děkuji za informace |  | Tuleu Gras, 16.3.2009 Dobrý den,
má někdo zkušenosti s touhle slivoní?Zajímala by mě nachylnost na Šarku a doba zrání, s porovnáním s Durancií a jestli je vhodná na pálení.Děkuji za odpovědˇ. |  | Pecka, 18.9.2008 Dobrý den,
můžete mi prosím napsat, které druhy slivoní-trnek nejdou od pecky?Já vím jen Durancii.Děkuji |  | Durancie, 17.8.2008 Dobrý den,
jsem úplný začátečník co se tyče stromů.Mám na Vás dotaz: když nasadím pecky od durancií, je možnost, že vyrostou stromky se stejnýma plodama jako byla pecka s původního plodu?Děkuji za radu. |  | Merunka na pálení, 8.8.2008 Dobrý den,
chci na podzim vysadit menší sádek meruněk, úrodu plánuji vypalit.Potřeboval bych poradit kterou odrudu zvolit, měla by mít větší cukernatost a vhodná do oblasti kolem Kyjova.Děkuji za radu. |  | Šárka, 7.8.2008 Dobrý den,
můžete mi prosím poslat foto Šárky?Nemám představu jak tahle nemoc vypadá a nikdo v okolí mi není schopen ji popsat.
Děkuji cech.tonda@seznam.cz |  |
 |
|
|
|