|
Příspěvky uživatele - 40.200
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co s posbíranými slimáky?, 7.8.2010 Dobrý večer.
Rovněž likviduji slimáky v kýbli s vaříci vodou a vyleju na kompost.
Používám i přípravek Vanisch, je skutečně účinný. Problém je ovšem v tom, že sousedi z obou stran svoje zahrádky neudržují a slimáky nelikvidují.
Pak je to boj s... celý příspěvek > |  | Homelite VI XL2 super - seřízení karburátoru, 28.6.2009 ano to je presně ona XL2. stejně jako vy mi jeden známý taky říkal že od oregonu tam pasuje. zajdu s ní do prodejny a uvidíme |  |
|  | Homelite VI XL2 super - seřízení karburátoru, 22.6.2009 zdravím, koupil jsem jí na aukru, celou vyčistil a funguje dobře. mám dotaz ohledně lišty... dá se tam dát nová lišta jakákoliv, nebo ty dnešní nepasujou na "stařečka"?
díky |  | Pila Aram-Trade-Tools, 3.6.2009 díky za info, zrovna jsem zvažoval zda jí na aukru za 2199 koupím.. tak radši ne. |  |
|
|
|