Příspěvky uživatele - 205.169

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nahéma, 21.6.2009 Obsahuje fotku
Zdravím Danny, tady mě vyzýváte abych vytáhla foťák, tak schválně.. Když to teď studujete v encyklopediích, tak jestlipak poznáte tohohle ďáblíka v jabloni. . Jestli máte velkou starou jabloň, tak pro inspiraci...
Nahéma, 21.6.2009
Zdravím Evo, pokud vás Starkl ignoruje, tak se na něj vybodněte . Zkuste jinou školku, budou určitě ochotnější. Psst  jen mezi námi, na mrazuvzdornost a životnost jeho růží jsem slyšela hodně stížností. Většinu jeho odrůd seženete i... celý příspěvek >
Růže D. Austina ještě lze koupit, 21.6.2009 Obsahuje fotku
Dobrý večer Danny, i já právě balím a pospíchám za svými růžemi. Jen jsem si neodpustila: Doufám, že jste koupila i Heritage...
Růže do předzahrádky, 21.6.2009 Obsahuje fotku
Svah na JZ je výborná poloha, chráněná od severu před mrazy. Samozřejmě záleží na vašem vkusu a představách. V každém případě volte větší skupinu od odrůdy, tak aby keře dohromady vytvořily "kvetoucí bochánek" (cca 3 - 5... celý příspěvek >
Růže D. Austina ještě lze koupit, 21.6.2009 Obsahuje fotku
Zdravím Danny, obě jsou dobře zmapované na Helpmefind. Jinak Radio Times je růže, kterou Austin nedoporučuje a tvrdí o ní, že není zdravá a prospívá pouze v teplejším a sušším klimatu než mají v Anglii. Já osobně bych se jí bála, ale kdo ví, třeba... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika