Příspěvky uživatele - 231.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká je to nemoc jehličnanů?, 23.6.2009
Odstříhávat je hloupost.Sromek by byl poškozen, už by nedorostl do požadovaného tvaru.Příští rok na jaře znovu vyraší.Větve nejsou mrtvé.
Jaká je to nemoc jehličnanů?, 20.6.2009
Dobrý de.Mám taky ten problém.Na místě rozvětvení jsou malé nahnědlé kuličky a některé jsou prasklé a uvnitř je něco bílého.Jinak jsem žádné škůdce nenašla.Jehličky opadají a na jaře zase vyraší.Touto dobou jsou stromky opět celé rezavé.Prosím... celý příspěvek >
pepíno, 2.12.2008
Pozor na mšice, ty na pepíno někdy lezou hodně rády a taky to přitahuje na okolní rostliny. Ovšem jak kdy. Nechci strašit.
Mango, 2.12.2008
Na smutnice se dá vyzrát i menší zálivkou, larvy totiž potřebujou mokrou půdu. Já jsem ten problém měl při pěstování láčkovek, když jsem hodně zaléval. Lepší je častěji rosit a méně zalévat.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika