Příspěvky uživatele - 156.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vůle v nábojích Vari, 3.3.2009
dá se vyjádřit číslem, životnost nábojů a disků? Ty naše jezdí od roku 1982, čili nějakých 27 let. Otočení by asi tomuhle náboji už moc nepomohlo,  nechá se pouze jako nouzové řešení.
Koupě silnější motorové pily, 2.3.2009
v záběhu,   to už jsme pokročil, když mě pila déle stojí, je to někdy boj než někdy blafne i na sytič, je pravda, nepoužívám plyn při startu. Když chytí a přídám plyn poprvé, pila se zadusí, mě přijde jako by byla moc bohatá směs. Když ji... celý příspěvek >
Vůle v nábojích Vari, 2.3.2009
náboje mám dva nové, vlastně 20let ležely ve skříni,  vyměnil jsem pouze jeden, z důvodu opotřebení výřezů pro západku. Jak tu někdo psal nějaká vůle se dá přežít, dá se s tím jěště mnoho najezdit. K výrobě futer, když vidím co dnes stojí lepší... celý příspěvek >
Úprava Vari, 2.3.2009
děkuji za info, zakoupil jsm poloosy na terru, bohužel měli jen ty nejdelší 610, tak je musím nechat zkrátit.
Úprava Vari, 2.3.2009
děkuji, bohužel polosy na terru a vari nejsou záměné, z důvodu možného uniku oleje z převodovky, díky jiné konstrukci výstupních hřídelů a jejich krytů. psal tedy výrobce. K délce ta si bude stejná, máte pravdu, že osa je někdy 6hran, někdy kulatá.
Vůle v nábojích Vari, 2.3.2009
děkuji, můj dotaz byl spíš směřován, zda li se dřív opotřebuje náboj nasouvací, než ten v disku kola. Zkoušel jsem nasunout nový náboj ten má nepatrnou vůli.
Úprava Vari, 1.3.2009
jelikož jsem otravný, snad naposledy. předchozí dotazy stále platí. Rozdělal jsme staré polosy mají délku kolem 13cm, měli by být na rozchod 480mm +6,5cm kousky na rozchod 610mm.
Vůle v nábojích Vari, 1.3.2009
též podobný dotaz, kde vůle vznikne na naboji disku či vlastním náboji.
prevodovy olej do vari, 1.3.2009
pp80/90H kvůli převodům
Koupě silnější motorové pily, 1.3.2009
zdravíčko, jak šlape h359, zajímjí mě hlavně starty a rozběh motoru.
Elektrická stihlka pre ženu, 28.2.2009
za sebe můžu doporčit pilu KSE 2000/40 od zatracovaného bédy travníčka máme ji již přes dva roky a spokojenost, jen se dolevá olej, parkrát se otočila lišta a nabrousil řetěz,  značky oregon olej vydrží cca 3/4 až 1hodinu práce, když se naleje... celý příspěvek >
Úprava Vari, 25.2.2009
měl bych poslední upřesňující dotaz, máme převodovku T20, nejspíš se budou muset koupit nové polosy. je možné namontovat na převodvku t 20, nové polosy s opěrným kroužkem(dsk317)? jaké délky se prodávájí? z popisu prodejce nejsem... celý příspěvek >
Úprava Vari, 23.2.2009
pardon za chyby
Úprava Vari, 23.2.2009
zdravíčko, máme stroj z roku 1982, náhardní díly pocházeli ze starých zásob. Nemám s čím poměřit podložky, vnitřní a vnější rozměr je dán, pouze šířka se odhadla. My zas máme 2 přebytečné tyče+- 90 a 110cm, které 20let leží ve skříni. Je pro nás... celý příspěvek >
Úprava Vari, 23.2.2009
dobrý den, měl bych pár dotazů: 1)podložky na kulaté mezikusy mají být velké jak? podložky si nechám udělat, naměřil jsem vnitřní35-vnější50-šířka6. 2 napadlo nás použít hřídel z rotavátoru, jelikož se na něj dělalo 6 délek hřídelí kdyby byla... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika