|
Příspěvky uživatele - 156.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vůle v nábojích Vari, 3.3.2009 dá se vyjádřit číslem, životnost nábojů a disků? Ty naše jezdí od roku 1982, čili nějakých 27 let. Otočení by asi tomuhle náboji už moc nepomohlo, nechá se pouze jako nouzové řešení. |  | Koupě silnější motorové pily, 2.3.2009 v záběhu, to už jsme pokročil, když mě pila déle stojí, je to někdy boj než někdy blafne i na sytič, je pravda, nepoužívám plyn při startu. Když chytí a přídám plyn poprvé, pila se zadusí, mě přijde jako by byla moc bohatá směs. Když ji... celý příspěvek > |  |
|  | Vůle v nábojích Vari, 2.3.2009 náboje mám dva nové, vlastně 20let ležely ve skříni, vyměnil jsem pouze jeden, z důvodu opotřebení výřezů pro západku. Jak tu někdo psal nějaká vůle se dá přežít, dá se s tím jěště mnoho najezdit. K výrobě futer, když vidím co dnes stojí lepší... celý příspěvek > |  | Úprava Vari, 2.3.2009 děkuji za info, zakoupil jsm poloosy na terru, bohužel měli jen ty nejdelší 610, tak je musím nechat zkrátit. |  | Úprava Vari, 2.3.2009 děkuji, bohužel polosy na terru a vari nejsou záměné, z důvodu možného uniku oleje z převodovky, díky jiné konstrukci výstupních hřídelů a jejich krytů. psal tedy výrobce. K délce ta si bude stejná, máte pravdu, že osa je někdy 6hran, někdy kulatá. |  | Vůle v nábojích Vari, 2.3.2009 děkuji, můj dotaz byl spíš směřován, zda li se dřív opotřebuje náboj nasouvací, než ten v disku kola. Zkoušel jsem nasunout nový náboj ten má nepatrnou vůli. |  | Úprava Vari, 1.3.2009 jelikož jsem otravný, snad naposledy.
předchozí dotazy stále platí. Rozdělal jsme staré polosy mají délku kolem 13cm, měli by být na rozchod 480mm +6,5cm kousky na rozchod 610mm. |  | Vůle v nábojích Vari, 1.3.2009 též podobný dotaz, kde vůle vznikne na naboji disku či vlastním náboji. |  | prevodovy olej do vari, 1.3.2009 pp80/90H kvůli převodům |  | Koupě silnější motorové pily, 1.3.2009 zdravíčko, jak šlape h359, zajímjí mě hlavně starty a rozběh motoru. |  |
|  | Elektrická stihlka pre ženu, 28.2.2009 za sebe můžu doporčit pilu KSE 2000/40 od zatracovaného bédy travníčka
máme ji již přes dva roky a spokojenost, jen se dolevá olej, parkrát se otočila lišta a nabrousil řetěz, značky oregon
olej vydrží cca 3/4 až 1hodinu práce, když se naleje... celý příspěvek > |  | Úprava Vari, 25.2.2009 měl bych poslední upřesňující dotaz,
máme převodovku T20, nejspíš se budou muset koupit nové polosy.
je možné namontovat na převodvku t 20, nové polosy s opěrným kroužkem(dsk317)?
jaké délky se prodávájí? z popisu prodejce nejsem... celý příspěvek > |  | Úprava Vari, 23.2.2009 pardon za chyby |  | Úprava Vari, 23.2.2009 zdravíčko, máme stroj z roku 1982, náhardní díly pocházeli ze starých zásob. Nemám s čím poměřit podložky, vnitřní a vnější rozměr je dán, pouze šířka se odhadla. My zas máme 2 přebytečné tyče+- 90 a 110cm, které 20let leží ve skříni. Je pro nás... celý příspěvek > |  | Úprava Vari, 23.2.2009 dobrý den,
měl bych pár dotazů:
1)podložky na kulaté mezikusy mají být velké jak?
podložky si nechám udělat, naměřil jsem vnitřní35-vnější50-šířka6.
2 napadlo nás použít hřídel z rotavátoru, jelikož se na něj dělalo 6 délek hřídelí
kdyby byla... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|