|
Příspěvky uživatele - 11.178
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Houbičky a padáčky, 21.7.2009 Dobrý den, prosím zkušené o radu:
mám celkem pěkný 4 měsíce starý hustý trávník
teď mi tam začaly po deštích růst takové malé houbičky, jako bedličky,
sekám jednou týdně na 4 cm a pořád tam ty mršky jmalé sou. Co proti nim?
Dále mi ze sousedních... celý příspěvek > |  | Ibišek, 21.7.2009 Děkuji za radu:) |  |
|  | Ibišek, 20.7.2009 Dobrý den,
zasadil jsem na zahrádce asi 40 cm malý ibišek rostoucí cca do 1,5 m.
Moje žena mu ale "omylem" zastřihla špičku. Já bych ho tam právě ale chtěl mít vysoký těch 1,5 m.
Myslíte že mám šanci nějak poroste do výšky, nebo bude již... celý příspěvek > |  | Plevel v novém trávníku, 3.7.2009 Tohle postříkejte bofixem, za dvy dny už uvidíte žloutnutí, za týden vám tom v tomto počasí kompletně uschne, travička to hezky proroste, také jsem to měl
a po postřiku bofixem to bylo do desetí dní kompletně pryč a už se to neobjevilo:) |  | Použití travínu, 19.6.2009 No po této zkušenosti jsem se rozhodl do trávníku necpat už žádnou chemii,
s Bofixem mám dobrou zkušenost, to ano, ale rozhodl jsem se že už travičku trápit nebudu. Budu často sekat, hnojit jen zeleně mulčováním, plevel popř. mechanicky postaru... celý příspěvek > |  | Použití travínu, 19.6.2009 Nevím kdo máte jakou zkušenost ale já koupil 8kg travinu od krále trávníků,
na 266m2, poctivě a to si myslím, že už to mám za ta léta v ruce rozhodil na cca 310m2 a světe div se. Přesně za týden žluté mapy na polovině trávníku,
kde je tmavě zelená... celý příspěvek > |  | Travin na čerstvě založený trávník, 20.4.2009 Dobrý den, rád bych se zeptal na radu,
trávník, který teprve raší, zasazen cca před 15 dny, vylezl už cca 2 cm, mohu na něj hned použít travin, abych se co nejdříve zbavil plevele který při pravidelném zaléváním vylezl s ním? (pampelišky, nějaký... celý příspěvek > |  | Založení trávníku, pýr, travin, zalévání, 15.4.2009 Dobrý den, velmi rád bych
poprosil někoho zkušeného o radu jak na nový trávník.
K domu nám navezli loni na podzim ornici, se všelijakými kořeny, obilým apod. Kultivátorem nadrtili na celkem slušnou hlínu, tu jsem na podzim ještěuhrabal... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|