Příspěvky uživatele - 220.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kolik použít mot. oleje do sekačky?, 19.6.2008
Do tohoto motoru by mělo přijít 0,6 litru SAE 30, ale bez měrky nezjistíte, kdy bude potřeba olej dolít. Co zkusit navštívit servis a měrku objednat? Doplněno: Tento údaj jsem někde vygooglil, ale na stránkách briggse není tento motor k nalezení. Už... celý příspěvek >
Kolik použít mot. oleje do sekačky?, 19.6.2008
To je asi jako byste se ptal, kolik oleje se v průměru naleje do auta. Jaký má ta sekačka motor? Tím myslím typ motoru, nebo co je na něm napsané, pokud tam něco je. MMCH měrku budete stejně potřebovat. Bez ní si hladinu oleje nezjistíte
Ceny ND porovnání, 18.6.2008
Takové srovnání nejsem schopen udělat. Ale to dokáže každý, koho to zajímá. Stačí vzít telefon a vybrat si nějakou prodejnu, nebo poslat dotaz e-mailem. Další možnost je internet, kde se dají orientačně srovnat ceny. Vámi uvedené díly se opět týkají... celý příspěvek >
Ceny ND porovnání, 18.6.2008
Pro přehlednost jsem založil nové téma. Při srovnání ND Dolmar a HQ je třeba vědět, že - na obě značky jsou kompatibilně použitelné tyto ND: lišty, řetězy, výměnné prstýnky, startovací šnůry, svíčky, filtry paliva.Dále není podmínkou tyto díly... celý příspěvek >
Vyžínač Partner Colibri T 25 II - zkušenosti, 18.6.2008
S otáčkami se snažte nehoupat. Nechte stroj sekat na témeř maximální otáčky, dle zatížení. Práce na plný plyn škodí méně, než jeho neustálé přidávání a ubírání, to platí pro všechny dvoutakty. S trochou cviku lze stroj držet na 90 % max. otáček při... celý příspěvek >
Rotační sekačka Vega S465, 16.6.2008
GXV 160 má litinovou vložku a dle servisního manuálu lze opakovaně provádět výbrus válce. U GCV již ne.
Rotační sekačka Vega S465, 16.6.2008
Nemusí se jednat o omyl, já mám sekačku s motorem Lamborghini.
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 16.6.2008
Ehm. Téma se jmenuje Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz. Máte něco k tématu?
To je tedy dobré, tak Vy máte dynamické přidělování IP, to ale nebrání se přihlašovat, přitom já jsem se vždy podepsal, nebo přihlásil. Nevím, jak poznáte, že reaguji podrážděně, já se u toho bavím, kam to opět směřuje, jako vždy. Vyzkoušejte si to... celý příspěvek >
To jste pořád Vy - to je jen za tuto krátkou dobu 3 IP adresa, asi máte hodně špatné svědomí. Nevadilo by mi to třeba ve 20 případech, kdyby jste se vždy identifikoval přihlášením, ale to je jasné, netřeba to řešit. Vy jste to postavil do roviny, že... celý příspěvek >
Výběr křovinořezu, 13.6.2008
Já jsem si myslel, že toto máme vyřešené - použití maziva, které je vhodné pro homokinetické klouby - jiné otáčky a kroutící momenty. Popis produktu, který má být vhodný???:Madit LT 2 M (8Kg) Madit LT 2M je víceúčelové automobilové mazivo speciálně... celý příspěvek >
Motor Jikov GH 1509 regulátor otáček 4 takt, 11.6.2008
Také si myslím, že to mám z ověřených zdrojů :-), dokonce by to i odporovalo několika povolením, které mi prošly rukama, ale ať pravda jakákoliv - nemíním se hádat :-), v MOTOCU jsem nepracoval a informace mám z druhé ruky. K věci: čtyřtaktní motor... celý příspěvek >
Typ čerpadla, 11.6.2008
Myslím, že jediné ponorné čerpadlo (jiné než ponorné vám vodu z hloubky > 7m nevyčerpá) za rozumnou cenu (do dvou tisíc) je malyš. Má průměr 99 mm a čerpá až z hloubky 70 m. Pokud by bylo potřeba použít čerpadlo i jako domácí vodárnu, pak přichází v... celý příspěvek >
Motor Jikov GH 1509 regulátor otáček 4 takt, 11.6.2008
MOTOCO motory JIKOV nikdy nevyrábělo. Po osamostatnění této tehdejší divize JIKOVu, se zde (v MOTOCU) nyní kompletují některé motory TECUMSEH, které se vyvážejí zpět do USA. Jinak MOTOR JIKOV, divize mechanizace (ad můj odkaz), vyrábí tyto 2T... celý příspěvek >
Chemické WC, 10.6.2008
K nepravidelnému využití na zahradě výrobek firmy Campingaz nebo jiný?
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika