Příspěvky uživatele - 220.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqvarna 40 - poměr olej : benzin, 1.7.2008
P.Romane, vyhledejte si tu diskuzi, nemá cenu to otevírat znovu, jsou tam i různé odkazy, no prostě je to takto jednodušší.
Dolmar, 1.7.2008 Obsahuje fotku
V tomto s Vámi souhlasím, navíc jste připoměl velmi důležitou úlohu těch dorazů. Když jsem je tam dříve neměl, tak se řídítka dostala níž, ale stejně v tomto případě musíte ze sedačky dolů. Ovšem v lese na výmolech a velkých nerovnostech bez dorazů... celý příspěvek >
Husqvarna 40 - poměr olej: benzin, 1.7.2008
Udělal jsem si takový pokus. S odstupem času jsem uvedl do vhodné diskuze Metaltec 1.To co o něm uvádím - radím, navíc osobě kterou neznám, mám na svých a potom na jiných přístrojích vyzkoušeno a ověřeno. Neuvádím zde, že přípravek zmenší vůle - v... celý příspěvek >
Dolmar, 1.7.2008
Tady je vidět, že co doma dělaný vozík to originál :))). Pouze se zeptám, nějak to nevidím, jak to zvládá boční náklony. Např. malotraktor levým kolem v díře a vozík pravým kolem. Tak, jak to máte, jestli jsem to z toho dobře pochopil je to... celý příspěvek >
Dolmar, 1.7.2008 Obsahuje fotku
To je jiná. Nějaké fotky mám v mobilu, snad to z toho poznáte.Už jsem to posílal několika zájemcům, poté co jsem hodně dříve vložil úpravu dvoumontážek na malotraktoru. Ty dorazy tam musí být a nelze se točit úplně do pravého úhlu vzhledem k nutnosti... celý příspěvek >
Tiché čerpadlo, 30.6.2008
Dobrý den, jsem laik a nikdy jsem žádné čerpadlo nekupoval. U domku mám IBC kontejner na 1000l deštové vody, z tohoto kontejneru bych rád odčerpával vodu do hadice o délce cca 25m na které budou umístěny 2 rozprašovače k zavlažování trávníku.... celý příspěvek >
Motor Tecumseh, 25.6.2008
Hodně dělá údržba, počáteční zatížení motoru v záběhu - výměny oleje. Přesto by to nestačilo, aby motor tak dlouho vydržel. Je třeba si uvědomit, že pokud použijeme sekačku např. 20 x za rok po dobu 4 hodin = 80 hodin. Životnost těchto motorů je cca... celý příspěvek >
Strunová kosačka Noell, 25.6.2008
Jestli tam není možnost nastavovat klasicky (nízkoemisní karburátory, novější typy), tak to ponechte tak. Toto se objevilo na japonských strojích a postupně to přebírají/používají další výrobci. Změna nastavení se provádí v servise(alespoň u mého... celý příspěvek >
Hecht 132 - nazory, 25.6.2008
Některé karburátory, zejména novější nízkoemisní to nemají - pro běžné korekce, tedy i obsluhou teoreticky do toho možné zasahovat - nechte to tak. Případně to ověřte u prodejce. U mého křovinořezu je také karburátor jiné konstrukce a nastavuje se... celý příspěvek >
Hecht 132 - nazory, 25.6.2008
Poměr olej/benzín dle návodu, ale ne víc oleje ani méně. Více oleje nemá takové dopady, jako méně oleje, ale i toto způsobí vyšší kouřivost(nepatrně) a více páchnou a obtěžují výfukové plyny. Motoru více oleje neprospěje. Dlouhodobě to má negativní... celý příspěvek >
Bývalý septik jako nádržka na deštovou vodu, 24.6.2008
Samozřejmě by to šlo. Jen zbývá objasnit termín "běžné čerpadlo." :-)
Bývalý septik jako nádržka na deštovou vodu, 24.6.2008
Pokud se voda bude přepouštět přes výše usazenou nádobu, tak tlak není potřeba, navíc se zvýší její teplota, a rostliny nebudou tolik trpět, záleží, jaká je teplota vody v jímce. Pokud je v jímce písek, doporučil bych čerpat vodu do nádrže nejlépe... celý příspěvek >
Křovinořez Partner?, 23.6.2008
Křovinořez o výkonu 1,2 kW stačí, ale ten s výkonem 1,6 kW je lepší :-). Jde také o hmotnosti obou kousků, výkon není vše. I se slabším uvedeným posečete vysokou trávu i výmladky keřů. Silnější stroj si s tím poradí snáze, ale pokud bude citelně... celý příspěvek >
Motorové pily Stiga, 20.6.2008
Ano, minutu po sobě to náhodou napíše někdo ze stejné proxy. S podobnou pravděpodobností na vás také může spadnout fragment somálské vesmírné stanice.
Motorové pily Stiga, 20.6.2008
Pro 143.9: Je hezké, že si svůj příspěvek sám odsouhlasíte, ale pokud to budete dělat ze stejné IP, budete za hlupáka.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika