Příspěvky uživatele - 165.87

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Libavka - Gaultheria procumbens, 16.7.2009
Teda Vám ta Libavka asi pěkně roste... já ji zasadila loni na podzim, držela se pěkná, ve stejném tvaru, ale poslední měsíc(-e) mi začaly žloutnout listy a usychat. Mám ji přitom mezi rašelištními rostinami, půda pro azalky, rašelina, polostín... a... celý příspěvek >
Marie Antoinette, 30.6.2009
Děkuji, tohle vím. Měla jsem na mysli "přímé" zkušenosti s touhle růží?
Marie Antoinette, 30.6.2009
Dobrý den, přemýšlím o pořízení této růže. Máte ji někdo na zahrádce? Podělte se o zkušenosti. Děkuji.
Růže do předzahrádky, 24.6.2009
Souhlasím s příspěvkem "na paní Lili nám nesahejte" - paní Lili je tady největší odborník  ... A díky za ni. K.
Přesazování trvalek v průběhu léta, 18.6.2009
Asi bych to neriskovala. Letos jsem tak přemísťovala před měsícem přemisťovala Echinaceu, Kokardu a Krásnoočko. Všechny tři jsou pěkně "chcíplé", tak se srachuji, zda přežijí. Vlastně jeden trs z Echinacey už odešel.
Jakou růži před Amadeuse?, 8.6.2009
Dobrý den, poraďte prosím... mám před popínavkou AMADEUS prázdné místo (š.1m x 2m). Láká mě to tam dát nějakou růži. Poraďte mi nějakou, jakou barvu nejlépe, nebo něco jiného? Vím, že jsou tady odbornice...Děkuji
Mohu nyní sadit růže?, 1.6.2009
Dobrý den, ráda bych si nyní objednala a zasadila růže. Myslíte, že mohu?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika