|
Příspěvky uživatele - 165.87
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Libavka - Gaultheria procumbens, 16.7.2009 Teda Vám ta Libavka asi pěkně roste... já ji zasadila loni na podzim, držela se pěkná, ve stejném tvaru, ale poslední měsíc(-e) mi začaly žloutnout listy a usychat. Mám ji přitom mezi rašelištními rostinami, půda pro azalky, rašelina, polostín... a... celý příspěvek > |  | Marie Antoinette, 30.6.2009 Děkuji, tohle vím. Měla jsem na mysli "přímé" zkušenosti s touhle růží? |  |
|  | Marie Antoinette, 30.6.2009 Dobrý den, přemýšlím o pořízení této růže. Máte ji někdo na zahrádce? Podělte se o zkušenosti. Děkuji. |  | Růže do předzahrádky, 24.6.2009 Souhlasím s příspěvkem "na paní Lili nám nesahejte" - paní Lili je tady největší odborník ... A díky za ni. K. |  | Přesazování trvalek v průběhu léta, 18.6.2009 Asi bych to neriskovala. Letos jsem tak přemísťovala před měsícem přemisťovala Echinaceu, Kokardu a Krásnoočko. Všechny tři jsou pěkně "chcíplé", tak se srachuji, zda přežijí. Vlastně jeden trs z Echinacey už odešel. |  | Jakou růži před Amadeuse?, 8.6.2009 Dobrý den, poraďte prosím... mám před popínavkou AMADEUS prázdné místo (š.1m x 2m). Láká mě to tam dát nějakou růži. Poraďte mi nějakou, jakou barvu nejlépe, nebo něco jiného? Vím, že jsou tady odbornice...Děkuji |  | Mohu nyní sadit růže?, 1.6.2009 Dobrý den, ráda bych si nyní objednala a zasadila růže. Myslíte, že mohu? |  |
 |
|
|
|