|
Příspěvky uživatele - 201.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Japonská vrba, 23.6.2010 Dobrý den,
mám stejný problém jako Ještěrka. Moje vrba má krásně bohatou korunu, hodně ji stříhám, poprvé hned na jaře (cca březen), znovu v létě, ale ani jeden rok se mi nepodařilo docílit růžových konečků. Sice jsou panišované a dobíla, ale růžové... celý příspěvek > |  | Koriandr samovýsev, 17.6.2009 Máte někdo zkušenost se samovýsevem koriandru? Kdesi jsem četla, že se celkem obvyklem timto zpusobem množí. Zatím ho mám jen v květináči, ale ráda bych si ho dala do své "ozdobné" bylinkové zahrádky, tu mám však "zamulčovanou"... celý příspěvek > |  |
|  | Přísavník pěticípý - bude se pnout po drátu?, 15.8.2008 Dobrý den, zasadila jsem na pergolu Přísavník pěticípý. Jako opora mu však budou sloužit pouze svisle napnuté pozinkované draty v rozestupu cca 30 cm od sebe. V blízkosti není žádná zeď nebo jiná opora. Bude se mi po drátech šplhat? Pokud ne, mohl... celý příspěvek > |  | Korejská jedle - nevím si rady - nerostou mi šišky, 1.10.2007 Dobrý den. Já ji taky zasadila loni na podzim. Byla světlá, v zahradnictví mi tvrdili, že ztmavne až jí dám do zahrady, že prý je taková kvůli malému květináči. Tak jsem ji zasadila, zalívala, málem jsem ji "utopila", začla opadávat, znovu jsem ji... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|