Příspěvky uživatele - 19.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Copak je to za rostlinku?, 20.2.2009
Trávovitý kaktus, rhipsalis capiliformis Světlé místo bez slunceteplota v létě 20st v zimě stačí 10-15st, substrát nejvhodnější směs pro orchideje vyžaduje vlhko ale ne přemokření, množení vrchol.řízky to literatura. A ten rošťák na té větvi???
Zastříhávání rajčat?, 20.2.2009 Obsahuje fotku
Pomůže to pro představu?
Zastříhávání rajčat?, 20.2.2009
Je potřeba odstraňovat průběžně, to je vždy když objevíte malinkou rostlinku.Máte sazeničku rajčete, z něj vyrostlé listy a to co vyrůstá mezi tím stonkem a listem je onen zálistek, ten je třeba vyštípnout, lehce to jde prsty.A vijan to je vlastně... celý příspěvek >
Zastříhávání rajčat?, 19.2.2009
Pardon měla jsem napsat nezastřihávají a ty zálistky odstraňovat průběžně.Hezký večer
Zastříhávání rajčat?, 19.2.2009
Rajčata se neřežou, ale vyštipují se jim zálistky.To znamená hlavní výhon s listy a to co vyrůstá v paždí listu se vyštípne.To neplatí u keříčkových rajčat jen u tyčkových.
teplota pro klíčení paprik, 19.2.2009
Určitě ano.Paprika má ráda teploučko.Těch 15 stupňů je dobrých když papriky z výs.substrátu přepikýrujete do kelímků a máte je doma, aby se nevytahovaly.než půjdou ven.Já to neberu až tak moc vědecky, ale mám dojem, že paprika se zarazí v růstu pokud... celý příspěvek >
teplota pro klíčení paprik, 19.2.2009
Dobrý den, papriky vyseji do misek, postřikovačem navlhčím zeminu a dám do igelit. sáčku na parapet na jižní okno.Samozřejmě nad žhnoucí radiátor.Občas sáček otevřu, vyvětrám a zkontroluji vlhkost zeminy.Do týdne jsou venku.Potom je ještě... celý příspěvek >
Přesazení orchideje - co použít?, 19.2.2009
Dobrý den, faleňáci a přesazování, podělte se prosím o své zkušenosti.Především do čeho přesazujete.Oddělila jsem keiki, ale marně jsem v obchodech pátrala(možná jsem přehlédla)po kokosových čipsech, drcené kůře a pod.Ze zoufalství jsem tedy dala... celý příspěvek >
kavyl - jarní sestřih?, 18.2.2009
Děkuji za reakci, našli jsme oba to stejné, trochu málo.Bydlím na Znojemsku, tak snad tady přežije i zimu.Vyseji semínka a do dalších mrazů snad zjistím co a jak. Jestli třeba zakrýt, jak pamp.trávu atd.Hezký den.
Dendrobium nobile, 17.2.2009 Obsahuje fotku
Omlouvám se, ale nechci zakládat další téma a tak se s dovolením přidám. Dostala jsem dendrobium Berry oda (krásně voní), jakou péči potřebuje?A ještě dotaz na faleňáčka Calimero.Mám jej už od 14.2 doma na okně, ale je zasazen v asi mechu a byl... celý příspěvek >
kavyl - jarní sestřih?, 17.2.2009
Koupila jsem semínka Kavylu lat. Stipa tenacissima,(kavyl tuholistý),jenže nikde jsem nenašla jak pěstovat a jestli přežije zimu.Nemáte někdo prosím s touto trávou zkušenosti?
Dýně hokkaido, 29.1.2009
Já se také připojuji s velikou prosbou o recepty  - letos budu hokkaido pěstovat poprvé, a s novými přírůstky v kuchyni bohužel experimentovat neumím Díky moc...
Výsev rajčat, 26.1.2009
Dobrý večer, chtěla jsem se poptat - kdy vyséváte rajčata? Semínka mám nakoupená (pořád se jima probírám), a už se těším, jak budu každý den pozorovat, jak rostou - to čekání na jaro je potom tak nějak příjemnější   Ale pořád si říkám, že na... celý příspěvek >
odrůda rajčete k sušení, 26.1.2009
můžu se zeptat, jak rajčata sušíte a jak je následně využíváte? Když se urodí, tak je každý zajímavý tip vítaný Díky moc 
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika