|
Příspěvky uživatele - 19.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Obří masitá rajčata, 17.6.2009 Dobrý den, všechny Vás zdravím.Malá prosba, napište prosím jestli a kdy rajčata stříkáte proti plísním, zda je máte ve skleníku či venku, potřebují nějakou speciální výživu?,atd.Skleník zatím nemám, pěstuji venku, JM.Moc děkuji. |  | Už nám ta krása započala, 11.6.2009  Přidám se, všechna fota krása, nádhera asi není tčeba více dodávat. |  |
|  | Obří masitá rajčata, 11.6.2009 Dobrý den, s dovolením, přidám se a taktéž prosím o rady a zkušenosti.Vyzkoušela jsem Beef master a Volské srdce a nadšení veškeré žádné.Rajčata měla středy černé a rychle uhnívala a i rostliny jako takové nic moc.Pěstování venku.Tornáda,... celý příspěvek > |  | Sundavillea Red - pěstování, 29.5.2009 Dobrý den, tak ta moje krasavice je už taky v háji zeleném. (viz.foto nahoře)Druhá zima za náma a vypadalo to slibně, začala obrážet a najednou uschla.Šlo to velmi rychle, jeden výhon za druhým a je konec.Novou jsem zatím nekoupila.Ale... Jinak... celý příspěvek > |  | Střevíčník, 10.5.2009  Dobrý den, dostala jsem Střevíčník, sice jsem přečetla kde co, ale i tak prosím o vaše zkušenosti a rady ohledně pěstování.Umístnění, zálivka, hnojení atd.Podle štítku, který není v češtině jsem vyluštila, že je to teplomilný druh.Předem děkuji za... celý příspěvek > |  | Delonix regia?, 21.4.2009 Dobrý den, když jsem se vloni pustila do pěstování, vyčetla jsem, že se dá pěstovat jako pokojovka.Jenže? dala jsem je ven rostly nádherně, krásné veliké listy, silný kmínek, ale po přenesení domů na podzim a to si myslím, že jsem je venku nechala... celý příspěvek > |  | Neznámá rostlina, 7.4.2009 Ano chce to hodně sluníčka, pravidelně zalévat a sem tam přihnojit a kvete bez přestání.Můžete ji letnit venku.Já ji mám na celodenním slunci od poloviny května a domu ji dávám až na podzim když začnou hrozit mrazíky.Je to nezmar mám ji ve žluté... celý příspěvek > |  | Přesazení orchideje - co použít?, 2.4.2009 Simonko tak to je pěkný kousek.Když jsem si jej přinesla domů nastudovala jsem, chladný režim i to letnění.Už mám pro něj místo na terase jak přestanou hrozit mrazíky jde ven.I když uvažuji, že jestli to počasí už aspoň trochu vydrží budu ho dávat... celý příspěvek > |  | Přesazení orchideje - co použít?, 2.4.2009  Karlosi, už bude snad hezky tak zajedeme někam dál a borovici někde najdu.Ale potřebovala bych těch rad trochu víc.Kdy přesadit cymbidum. Jelikož pomalu a jistě propadám orchidejím, koupila jsem ve slevě odkvetlé cymbidum, láká to, podaří se přivést... celý příspěvek > |  | Přesazení orchideje - co použít?, 1.4.2009 Karlosi, Simonko moc díky, jste zlatí.Je mi jasné, že orchidej nemůže sedět v uhrabaném květináčku, ale potřebovala jsem poradit, jelikož v mém okolí najít borovici je umění, tady je to samý akát.Ale udělám si někam tedy výlet.Keiki se zatím drží a... celý příspěvek > |  |
|  | Campanula zvonek nevěsta, 31.3.2009 Ahoj Magdi, rozlišíte je jen podle barvy květů, jinak je vše stejné tvar květů i listů. |  | Delonix regia?, 30.3.2009 Vypadá to na Delonix.Já vloni z pěti semen vypěstovala 4 rostliny, dvě jsem darovala a dvě si nechala.Ale na podzim, a to ještě nemrzlo jsem je nechávala venku a nepřežily.Po přenesení do domu opadaly a zaschly, tak bych řekla že nižší teploty jim... celý příspěvek > |  | vysev levandule, 28.3.2009 Dobrý večer, děláte to dobře.Taky jsem si před třemi roky vypěstovala levanduli ze semínek.Jak dlouho klíčí to si už nepamatuji, ale až vzejdou a utvoří první pravé lístky, přepikýrujte (přesaďte) je po jedné třeba do kelímků od jogurtu a ven je... celý příspěvek > |  | Campanula zvonek nevěsta, 26.3.2009  Ahojky Magdi, já s tím zakořeněním ve vodě nemám problém.Ale zas každý má nějakou metodu a hlavně když to funguje.Pravda je, že campanuly jsou většinou nabízeny jako ženich a nevěsta, ale já ten lidový název pochopila až když jsem dostala tu co je na... celý příspěvek > |  | pokojovka do tmave chodby, 18.3.2009 Ahojky Danielo, mám ji víc jak dvacet roků a je to prostě úžasná kytička.Rosila jsem v paneláku a to jen sem tam, když byl čas a nálada.Žádná pravidelnost.Teď co bydlím v domě nerosím.Ale pokud ji sem tam pokropíte nic se nestane.Kdysi jsem uřízla... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|