|
Příspěvky uživatele - 207.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůda rajčete, 10.1.2010 "Sehnala " jsem vloni kumato, to měla být specielní odrůda, byla rajčata opravdu hodně tmavá, trochu jako karamelové chuti, ale jen první plody, pak to začalo hnít a zatímco poslední rajčata naší provenience jsme jedli ještě v říjnu-těsně před těmi... celý příspěvek > |  | Semena ze zahraničí, 10.1.2010 Několikátým rokem objednáváme semena ze zahraničí, vždy proběhlo vše dle plánu, platbu máme zařízenou přes PayPal, nehrozí vyrabování karty.
Hledám na googlu zadáním třeba "tomato seeds",pak se několik dnů bavím prohlížením stránek a včera jsme... celý příspěvek > |  |
|  | Exotické odrůdy rajčat, 13.9.2009 Bílá rajčata jsem měla krásná, každé vážilo kolem 300g, ale bylo jich málo.Byla spíše průzračně světležlutá, jakoby skleněná, bylo to krásné v těch červených, ale na keříku tak max.5ks.
Kumata - black byla asi normální krymská, samozřejmě že nejsou... celý příspěvek > |  | Obří masitá rajčata, 6.9.2009 Býčí - ne volské-srdce pěstuji několik let, tvar je asymetricky dolů špičatý, celý plod baňatý, fialově červený a vynikající! Žádná žebra.Podle Vaší fotky to není ono, pokud není rozdíl mezi býčí a volský, i když název je původně beef. Letos jsem... celý příspěvek > |  | Kumato, 11.7.2009 Z podobné firmy semínka kupuji, Kumata jsem ale riskla přes e-bay, prodávat semínka se oficiálně nesmí.Je mi taky jasné, že černá nebudou, ale jsem zvědavá, co z toho vyleze.Zatím jsou to mohutné rostliny s poměrně vellkými plody, začínají se... celý příspěvek > |  | Mučenky - zkušenost?, 6.7.2009 Ze semen, jak jsem zjistila později, kvete míň.Mně ze semen nevykvetla ani jedna.Škoda penez a času. |  | Presadenie hortenzie, 6.7.2009 Pokud budou mrazy jako dosud, moje přežily všechno, jsou tam už 10 let.Pokud ji chcete přesadit z květináče pozor na slunce!! Zdravím |  | Zralé nektarinky teď?, 5.7.2009 Mám stromeček čtvrtým rokem, někdo mi dal naroubované něco na cosi a ono to docela plodí, ale právě jsem zjistila, že už jsou vybarvené a měkké.Chuť vcelku žádná, jen velká šťavnatost.,neukřupne se dužina, spíš se hmoždí a teče šťáva.Jinak bývaly... celý příspěvek > |  | Slepice - kolik potřebují místa, 28.6.2009  Děkuji za postřehy, hovínka na udržovaném trávníku je jeden z problémů.Chlívek nemáme, ale 8a zahradu, rozdělenou na okrasnou a užitkovou.Slepice chceme spíš jako domácí zvířata/odcházíme oba do důchodu/,mám k nim krásný, dnes už nostalgický vztah z... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat na balkoně, 27.6.2009 skoro všechno... Chápu, jde o význam, ne o pravopis, ale Vančura v hrobě kmitá.. |  |
|  | Slepice - kolik potřebují místa, 27.6.2009  Uvažujeme také o pořízení "hejna" 3 slepic.Dočetla jsem se, že na jednu slepici kurník 0,5m2 a výběh 20m2.Jinak jsou na omlet.de úplně senzační kurníky, pravda za stejně senzační cenu. |  | Co je to za nemoc u mých rajčat, 21.6.2009  No nevím.Mám asi 40 - různých druhů venku.Ty nejranější mají až nadměrně plodů, už začínají ze zelené bělat.Tak 3-4 patra a nahoře kapradí... Prostě bujná, zdravá rostlina - a naráz hotovo. Z některých kapradin vyrostly i květy, ale plůdky na nich... celý příspěvek > |  | Pěstování lilku (baklažán), 21.6.2009 Jo, kvetou krásně, to pršavé počasí jim přeje.Teda - rostou venku, v zimní zahradě jsem je vysela a pak jdou vždycky zároveň s rajčaty ven. Jižní Morava |  | Border terier, 21.6.2009 Máme souseda myslivce s border terriérkou.Ani o ní moc nevíme, mají ji zavřenou v kotci.Pokud ale vím, potřebuje naběhat ˇkilometry denně, aby byla takhle klidná, jak uvidí na poli zvěř, tak se nezastaví, často bývá pokousaná od lišky - to by u Vás... celý příspěvek > |  | Růže do předzahrádky, 21.6.2009  Prostě jdete do růžové školky a nakupuje a nakupujte, co se Vám zlíbí.Já bych se asi držela obyčejných keřových floribundek, čí pestřejší, tím lepší.Pokud tedy nemáte funkcionalistickou vilu. Jestli tam nejsou okna, pak parkové růže - např.zde... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|