Příspěvky uživatele - 126.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr tlakové myčky, 21.6.2009
panove mam myčku karcher a urcite jsem rad ze jsem neposlechl rad kamaradu kteri mi rikali ze oni si koupili za 1500-2000 protoze oni uz maji takove stroje nekolikate a ja stim pravidelne cistim vse mozne asi auta to bude to nejmensi strechy... celý příspěvek >
Rider nebo trakturek, 21.6.2009
zdravim co se tyče sporteby jen jsem to odhad ve skutecnosti jsem to ani nemeril nebot benzin je u me skoro nulova polozka takze pokud mam 160 mth tak s vymenou jeste nemusim spechat
Rider nebo trakturek, 16.6.2009
chlapi zdravim vas a jestli muzu urcite bych koupil trakturek ma podstatne vetsi vyuziti rider jsem videl a myslel jsem si ze to bude neco na zpusob celniho nakladace v malem 4wd ale zjistil jsem ze napr. trakturek v lese se podstatne lepe pohybuje s... celý příspěvek >
Zahradní traktor Husqvarna CT126, 10.6.2009
pro 7152 mily pane asi neumite sekat protoze s malym traktorkem jako je husquarna to verim ze jde ja jsem sice take prekvapen ale u techto stroju vykon jde predevsim do sekani. ja mam karsita 22hp a snim to jde uplne lehce a krom toho s nim delam... celý příspěvek >
Zahradní traktor nebo raider? 2000m2, 10.6.2009
vazeny pane podle toho co tu pisete tak ych asi sel do traktotku s uzaverkou protoze svah 30 stupnu je v mokrem pocasi dost velky. mohu radit z vlastnich zkusenosti mam karsit ten nejsilnejsi s uzaverkou a jsem velice spokojen taham i drevo s lesa... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika