Příspěvky uživatele - 85.82

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez HQ 333R motor se dusí a jde špatně do otáček, 27.6.2010
Těsnění pod válec jsem na Stigu kupoval za 27kč a to prý je Stiga na náhradní díly suverénně nejdražší. Takže to žádná velká pálka nebude ani na Husq.
Jablečný burčák, 16.11.2009
Žádná věda, čerstvý mošt do PET a pokojová teplota nebo nižší. Postupně vám pak "dojde" ten pravej, pozor při otvírání!! Mám takle naskladněno tak 40 L tak na měsíc vystaráno.
Údržba motorové pily, 16.10.2009
Dobry den. Chtel bych se zeptat kde je chyba u me pily. Ma pila je asi rok stara vcera mne privezli drevo. Rezal jsem asi pul hodiny a prestala tak jsem usoudil, ze mi dosel benzin tak jsem ho dolil.Pila se uz nerozjela nesla nastartovat.Tak... celý příspěvek >
Co se děje se slivovicí při uskladnění zraje?, 16.6.2009
Když jsem sháněl info o tom, jak si vypálit švestky v domácích podmínkách, dostal jsem se až ke stati nějakého chemika. Ten tvrdil, že ke konci pálení se už do slivky přes veškerou snahu dostávají nežádoucí potvorym které zhoršují chuť čerstvé... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika