|
Příspěvky uživatele - 143.163
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stevia rebaudiana (cukerná), 15.6.2009 Já to nasel taky asi před dvěma mesícema a zatím mi květináč zarostl plevelem. Pak jsem si koupil už narostlou a ta roste úžasně rychle, ale musí se hodně zalévat. Samotný lístek nic neosladí, protože se z něj nic neuvolní, musí se nějak najemno... celý příspěvek > |  | Hnojeni lidskymi výkaly ze separacni toalety, 15.6.2009 Dávat sušená hovna do květináče je asi hnus, ale když by se po vysušení řádně zkompostovala, prošla si horkou fází nebo byla prožrána žížalami? To už by se potom dalo normálně používat v rámci kompostu, ne?
Přijde mi to docela perspektivní, jen... celý příspěvek > |  |
|  | Letní průřez hustých stromů, 15.6.2009 Zdravím, začal jsem se starat o rodinnou zahrádku, kterou dříve založil děda. Teď jsem upřel pozornost na ovoce (v zelenině už se docela pohybuju), máme tu 6 jabloní, nevim bohužel přesně odrůdy, jedna je Golden a další jsou ty dočervena, co zrajou... celý příspěvek > |  | Zúrodnění písčité půdy, 27.4.2009 Mně nejde o rychlost, ale spíše o dlouhodobost... kompost přijde určitě, ale hlavní otázkou je jestli přidaný jíl (nebo jílovitá půda) dlouhodobě ovlivní půdní strukturu hlavně tedy vododržnost a vázání živin děkuji za reakce |  |
 |
|
|
|