Příspěvky uživatele - 130.139

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bofix, 15.6.2009
Ja som Bofix pouzil este na jar a v pre istotu v nizsej koncentracii (uz sa mi raz podarilo travnik spalit) a som spokojny. Do dvoch tyzdnov zaucinkoval. Teraz uz pokracujem len rucne.
Podezřele suchý trávník, 12.6.2009
Dobry den, ja mam travnik podobne flakaty po pohnojeni. Hnojil som s posypacim vozikom a je vidiet na travniku pasy zelenej travy, ktora je aj znatelne vyssia ako nazltla trava. Neviem ze ci ta nazltla trava je sposobena tym ze to bolo prehnojene,... celý příspěvek >
Mravenci na hrušni a zkroucené listy, 18.5.2009
Nevadi to ked sa pasta natrie priamo na kmen? Neposkodzuje ho to nejak? Mam podobny problem s hruskou vysadenou na jesen.
Vyrábí se el. rotavátor?, 6.4.2009
Ma niekto prakticke skusenosti s tymto a podobnymi rotavatormi, napr. Hecht, popr. gardena?
Jakou koupit benzínovou sekačku?, 5.2.2009
Tiez som uvazoval nad ALKO 470BR, ale zda sa mi jej hmotnost asi 40 kg dost vysoka oproti inym podobnym vyrobkom. Neviem ci by to nebolo na ukor pohyblivosti, napr. kvoli koseniu okolo stromov, krov a pod.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika