Příspěvky uživatele - 212.148

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr bubnové sekačky, 19.6.2009
zkontrolujte na rovném podkladu jeslti spodní disk sedí rovně nebo nakřivo, při čelním pohledu a také jestli nemáte vůli v zajištovacím kolíku, adaptér by se neměl naklánět,  ¨pak jedině do servisu a zajistit přeměření, takové strniště... celý příspěvek >
Je lepší Líza nebo Dakr?, 14.6.2009
Sekal jsem trávu cca 70cm vysokou, a s oběma sekačkama nebyl problem, nizká trava no záleží co je nízká tráva, pokud 6-7cm tak se muže stát že to jakoby žmoulá, rozhodně strniště je trochu horší, ale tyhle stroje primárně nejsou určeny na nízkou... celý příspěvek >
Vari IV, Honda GCV160, měrka oleje, 14.6.2009
měření oleje v motoru Honda GCV 160/190 se provadí s nezašroubovanou měrkou, prostě jen zasunout na doraz a nešroubovat. V návodech a všude je to tak uvedeno. Na webu VARI je chybne video. Psal jsem ji a bylo mi sděleno že bude přetočeno.
Je lepší Líza nebo Dakr?, 13.6.2009
Rád bych připojil moje zkušenosti z testování obou strojů, nasekáno cca 10hodin. Liza od VARI je velmi pohodlná na vedení, má 4 nožový disk a celkově má dobré dílenské zpracovaní, kovovou šnekovou převodovku, značkové řemeny Optibelt a především... celý příspěvek >
Vari nebo Agzat, 24.5.2009
Ježiši to zase někdo napsal blbost že jo?? prostě se změnila barevná kombinace, protože motory Honda pro OEM výrobce jako je VARI jsou jen černé a aby stroj nebyl jako pohřebák tak se tím pádem změnila barva převodovky na červenou. kromě barvy je... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika