|
Příspěvky uživatele - 113.70
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sundavillea Red - pěstování, 21.6.2009 Co se týče babičky, vy nepochybně budete taky jednou stará a možná ještě popletenější. A vzhledem k tomu, že děti se učí nejlépe příkladem od rodičů, bych raději nedělala nic... |  | Proč fuchsie nekvete?, 21.6.2009 Děkuji za rady, na jaře jsem jí ostříhala, hnojím 1x týdně Kristalonem. Dnes jsem zjistila že konečně nasadila na květ a objevila se první malinká poupátka. Je fakt že asi každá fuchsie nakonec vykvete. Mně jen bylo trošku líto že všude vidím... celý příspěvek > |  |
|  | Proč fuchsie nekvete?, 13.6.2009 Dobrý den, prosím o radu. Mám z loňska krásnou převislou fuchsii. Dala jsem jí na jaře na balkon, fuchsie visí, moc pěkně košatě roste, ale nekvete! Vypadá opravdu moc hezky, ale není na ní ani poupátko a ani nevypadá že by se chystala rozkvést...... celý příspěvek > |  | Lilie - která to je?, 29.8.2008  Asi to opravdu bude asiatka, protože ji hnojím cereritem a vyloženě jí to chutná a prospívá . Přidávám foto (skoro) celé rostliny pro ilču, jestli to pomůže... Díky za pomoc, Renata |  | Lilie - která to je?, 26.8.2008  Asi před čtyřmi lety jsem si koupila několik cibulí lilií. Vyrostla jenom jedna, které se ale zadařilo a dost se rozmnožila. Teď ale nevím, která z nich to byla a nemám ponětí, jaký je to druh. Můžete mi prosím někdo pomoci? Má žlutý květ, je... celý příspěvek > |  | Trable se sviluškou, 26.8.2008 Také jsem měla plný balkon těch proklatých svilušek. V Obi jsem na radu známého zakoupila Svilustop a od té doby je pokoj. Jedno balení stojí okolo 80 Kč a je z něho 5 l roztoku. Obsahuje dva sáčky prášku, který se rozpustí ve vodě a postřikuje. V... celý příspěvek > |  | Co to je?, 13.4.2008 Moc děkuji, už tu skutečně byla, ale bez obrázku, takže mě nenapadlo, že je to ona. Teď je mi MNOHEM lépe, když vím, co mám doma na parapetu. |  | Co to je?, 12.4.2008  Tuhle květinku jsem dostala asi před pěti lety jako masožravku. Je cca 20 cm vysoká, zřemě by vyrostla více, ale jakmile přesáhne výšku 20 cm, stává se nevzhlednou, protože dole nemá žádné listy. Takže ji ustřihnu, dám do vody a po zakořenění zasadím... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|