|
Příspěvky uživatele - 156.239
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nastavení karburátoru u Homelite 350, 13.6.2009 Zdravím Radku,
děkuji moc za odpověď, jsem rád, že je to tak jak to je, já ji mám spíš tak pro potěchu, na "takové to domácí žvýkání", s HQ se do opravdu nedá srovnat. Já jsem pro jistotu objednal i tu opravnou sadu membrán. Pořád mě ale... celý příspěvek > |  | Nastavení karburátoru u Homelite 350, 12.6.2009 Dobrý večer,
zdravím všechny účastníky fóra a pak zejména pana Radka B. a pana J.S. Sehnat svíčku Champion DJ6J se mě bohužel nepodařilo, ale sehnal jsem její adekvátní náhradu NGK BM7F (made in japan) a svíčku jsem vyměnil. Při výměně jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Nastavení karburátoru u Homelite 350, 10.6.2009 Dobrý den pánové,
oběma Vám moc děkuji za informace a rady, ten garbec je opravdu HDC 23, svíčku tam mám BOSCH WSR 6 F, když jsem ji dnes ráno vyšrouboval, je dost očouzená - bohatá směs?, nebo není vhodná? Koupím Champion DJ6J. Jinak se chci... celý příspěvek > |  | Nastavení karburátoru u Homelite 350, 9.6.2009 Dobrý večer,
četl jsem příspěvky Stihl 041 AV, a chtěl bych se zeptat pana Radka, nebo pana J.S. (pánové, kloubouk dolů před vašimi vědomostmi), jaké je nastavení karburátoru u Homelite 350, karburátor je tam Walbro HDS 23, když dám H 1, L 11/4 tak... celý příspěvek > |  | Homelite 350SL - prosím o radu, 19.5.2009 Mám pilu Homelite 350 SL, velmi zachovalou, moc toho nenařezala, ale v současné době mě nechce chytit. Když vyšroubuju svíčku po startování, tak je mokrá, takže závada bude asi v zapalování. Pila nemá klasickou fajku na svíčce, ale takový plastový... celý příspěvek > |  | destilační přístroj, 19.2.2009 Trestne to je az od chvile co Vas chyti. Ale nyni vezne: To co mate doma to je poklad. Preji mnoho litru dobre sliovicky. Mic |  | Medovina, 14.9.2008 Osobně mohu doporučit kvasinky Schimansky. |  | Léčba klematisu, 8.9.2008 Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou: prvním rokem pěstuji klematis a v současné době má velké množství hnědých, suchých listů a poměrně tvrdý stonek, přestože je pravidelně zaléván. Potřebovala bych dobrou radu, jak rostlině pomoci.
Děkuji... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|