|
Příspěvky uživatele - 156.239
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Brusný kotouč na Gude 2500pro, 4.9.2011 Pokud si chcete kupovat plastovou hračku, zvažte, jestli pro vás nebude lepší si nechat za 50Kč nechat nabrousit řetěz v servisu. |  | Brusný kotouč na Gude 2500pro, 4.9.2011 Potřebuješ 4,5mm ten se ale pro tuto brusku nedělá, takže tam dáš 4,7mm.
Mám Husku a úhly dávám 30° a 30° potom je potřeba pilníkem a přípravkem obrousit omezováky - ostřící soupravou pro ostření pilových řetězů (Oregon) a řeťaz je jak... celý příspěvek > |  |
|  | Zkritizujte mi prosím navrženou filtaraci, 19.4.2011 Hezký den, já mám připraven vortex z PVC nádoby na vodu 500 l (markety), která má mírný konický tvar. udělal jsem odkalovací ventil, přívod vody po stěně vortexu a nyní zvažuji, zda přepad udělat boke a nebo středovou trubicí a pak bokem za použití... celý příspěvek > |  | Kočka na zahradě, 13.12.2009 To já bydlím u dost frekventované silnice a nemusíme mít ani výry, kočky obmněňujeme asi tak 3× do roka. |  | Husqvarna LC 48 ve - zkušenosti, 11.8.2009 Kamenný obchod nic neřeší, podíval bych se na stránky výrobce, kde jsou autorizovaní prodejci a tam bych takovou věc koupil, je pak jednodušší servisovat v rámci záruky bezproblémů kdekoli v ČR, při nákupu u nějakých pokoutných prodejců mají v... celý příspěvek > |  | Jakou motorovou pilu doporučíte?, 11.8.2009 Doporučuji: H445 nebo H445 e-series pokud by jste opravdu šetřila každou korunu, dala by se vzít i H440 e-series, ale 1,8KW oproti 2,1KW je určitě milý bonus nad kterým se vyplatí uvažovat. |  | Jakou motorovou pilu doporučíte?, 8.8.2009 Nedávno jsem řešil podobný problém, jakou pilu koupit na občasné kácení (mám 6ha lesa) a po konzultaci se sevisákem pil, jsem vybíral mezi HQ a Stihl. v HQ mi doporučoval H440 a výš. já si koupil H445 (podobná se silnějším motorem) a jsem... celý příspěvek > |  | Nastavení karburátoru u Homelite 350, 16.6.2009 Zdravím všechny účastníky fóra,
tak jsem to přehodil, tu rovinnost vahadýlka jsem zkusil jak radil pan Radek u Stihlky 041, to bylo akorát, složil, start a pila jede v pohodě. Ještě jednou děkuji za rady. Asi bych na to tak hned nepřišel, pač jsem... celý příspěvek > |  | Nastavení karburátoru u Homelite 350, 16.6.2009 Zdravím Vás,
je to skutečně tak, teď jsem se díval do katalogu a mám to tam daný obráceně. Téměř se stydím za takovou školáckou chybu. Díky Franta. |  | Nastavení karburátoru u Homelite 350, 16.6.2009 Zdravím Radku,
jo přeplavuje se to, jde tam moc benzínu. Takže postup jak jsem to dělal. Vyšrouboval jsem ty dva šroubečky na kulaté plechové destičce, co je na ni vahadlo. Tuto jsem vyjmul očistil, pod ní jsem vyměnil těsnění(stejný jako to starý)... celý příspěvek > |  |
|  | Nastavení karburátoru u Homelite 350, 16.6.2009 Zdravím Vás,
tak jsem vyměnil tu sadu těsnění, pohrál jsem si s tím, karbec jsem odmastil, vyfoukal, pak jsem ho dál zpátky do pily a šel to zkusit z očekáváním, že pojede jak drak. Dal jsem sytič, blafla, pak půlplyn, ale to už nechytla na poprvé... celý příspěvek > |  | Nastavení karburátoru u Homelite 350, 15.6.2009 Zdravím Vás a děkuji,
z toho začátku jste mě trochu vylekal, jak mě ta sada příjde, asi dneska tak to vyměním. Ten siloňák jsem vzal dvakrát v teplé jarové vodě, pod tekoucí proplachoval a potom jsem ho vyfénoval. Musím říct, že je to... celý příspěvek > |  | Nastavení karburátoru u Homelite 350, 14.6.2009 Příjemné odpoledne pane J.S.
zdravím Vás a děkuji za mejl a příspěvek, pořád přemýšlím nad tím průtokem a nětěsností. Co se týká nětěsnosti z venku, tak nikde nic neprolíná, hadičky jsou těsný, průchodný a na "cucnutí " jsou memrány -tlak... celý příspěvek > |  | Nastavení karburátoru u Homelite 350, 14.6.2009 Zdravím pane J.S. a moc děkuji, s tím katalogem by jste mi udělal moc radost. Možná že jsem moc náročnej, nebo rozmlsanej z HQ, ale strýc má XL 925 a ta co toho nařezala. Já vím, že je obsahově nekde jinde, ale na svoje leta a oddělanou práci... celý příspěvek > |  | Nastavení karburátoru u Homelite 350, 13.6.2009 Příjemný večer Radku,
díky za odpověď. Zdraví a děkuje Franta.Ještě jednou moc dík. |  |
 |
|
|
|