|
Příspěvky uživatele - 156.239
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 27.10.2011 Pro Radka:
Nemyslel jsem to nějak špatně, psal jsem, že je to názor profíka a respektuji ho.
Tím odpadem jsem měl na mysli ty pily do 4k. Pokud se jedná o to porovnání Stihlu 180 s HQ 445 které mám vyzkoušeny, jsou to výkonově rozdílné pily a... celý příspěvek > |  | Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 27.10.2011 Pro Stanislawa vyučeného tesaře, který se v tom orientuje:
Ne, nedalo to práci, zapoměl jsem na kufr, který je také velká přednost, tak se hned nečertěte |  |
|  | Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 27.10.2011 Také vás Radku zdravím, koukám, že se tu rozohnila velice přínosná a zajímavá diskuze na téma, je lepší šrot a nebo odpad
Abych se vyjádřil k Jaroslavovi, srovnává stařičkou HQ353 kde ještě nejsou novodobé vychytávky s 211, tak je jasné že je... celý příspěvek > |  | Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 26.10.2011 Husqvarna je slabá, protože je to nejlacinější pila od HQ, je to pilka na zahradu, né na dřevo z lesa.
Pokud chcete něco na dřevo z lesa, už to tady bylo probíráno několikrát, pila by měla mít kolem 2KW výkonu.
Než Homelite, to už raději ten... celý příspěvek > |  | Jaké jsou zkušenosti se servisem Mountfield?, 17.10.2011 Pozor na to, je to mylná představa. Zákonná záruka na zboží je 2 roky, MF ale upravuje a zvyšuje záruku na 7 let a v tom je zakopaný pes. Na vyřízení je 30 dní, ale jen v zákoné záruční době = první 2 roky. V případě, že je reklamace řešena po této... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 11.10.2011 Je to trend, velký výkon, nízká váha, levná výroba, levná cena (plast).
Použít u druhořadých komponentů plast, aby váha padla, někdy nemusí být na škodu, navíc jak jde vidět na fotkách, bude to servismanův ráj, ke všemu je krásný přístup, výměna... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 11.10.2011 Tak všechno HQ vymýšlet sama nemůže , Stihl je pro mě druhý nejlepší výrobce, tak taky musí přijít s nějakou cool vychytávkou, o tom je vývoj a s Dolmarem (němec jako němec) je to podobné, když je to dobré a není na to patent, tak proč to... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 11.10.2011  . |  | Husqvarna 555, 562 XP, 11.10.2011  Pila jsem rozdělal a v bloku motoru tam žádná klapka není, ale ani rezonanční komůrka tam není, takže jsem se pletl a p. HH měl pravdu, omlouvám se všem, kterých jsem se dotkl za mystifikaci. Nafotil jsem nějaké foto s detaily, třeba by to někoho... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 9.10.2011 To Jani02:
K bodu 4 - chce to nepoužívat čínské řetězy, případně větve na stromu neodsekávat, ale řezat a uvidíte, že praskání ustane.
Pokud vám praská každý den jeden řetěz, stálo by za úvahu popřemýšlet, jestli není chyba někde jinde než v... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna 555, 562 XP, 7.10.2011 Přečtěte si ještě jednou stranu 33 - 40, pak vynášejte závěry. |  | Husqvarna 555, 562 XP, 7.10.2011 Čerpal jsem info z bakalářské práce o dvoutaktních motorech (str. 33) kde je vše pěkně popsáno.
Ten dovětek jsem pravda nemusel dodávat, nechal jsem se unést.
Pokud se jedná o to řezání, říkal jsem, že rád přijedu, jen že těď nemůžu, není čas. |  | Husqvarna 555, 562 XP, 6.10.2011 160.168 ty tvrdší omezováky než zub jsou právě z důvodu prasknutí, když se kousne tvrdý zub, praskne = může rupnout řetěz, kdežto když je měkčí a štrejchne se ve dřevě o šrapnel z druhé světové, případně o kámen, zub se ohne, ale řetěz se... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 6.10.2011  U mě je hodnocení HQ pila, oregon řetěz a Stihl lišta
To čerpadlo je z tvrzeného plastu podobnému tomu na tom podběhu. kolem je dost málo místa a zespod to jistí hliníkovej háček, udělal jsem foto, bohužel jsem řezal šrot a tak je to trochu... celý příspěvek > |  | Husqvarna 555, 562 XP, 6.10.2011 Děkuji 1.46 že popravdě a objektivně zhodnotil praskání řetězů a podobných strašných věcí na HQ mašinách.
Oregon řetězy jsou mimochodem svojí kvalitou absolutní jedničkou.
Stejně tak souhlasím, že je důležité hlavně to, aby pila řezala ke... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|