Příspěvky uživatele - 11.99

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr elektrické pily, 24.11.2006
No jo napsal jste že prodlužka do 50m, ale už jsem se nedočetl průřez vodiče a těch keců kolem toho. To si vážně myslíte, že jsem četl všechno to, co jste napsal? K čemu mi by to bylo, když odpověď, ne úplná, je schovaná v textu, který nemá konce.
Výběr elektrické pily, 23.11.2006 Obsahuje fotku
Pro xxx.xxx 22.11.Čoveče tak nejsrozumitelnější to pro mně bylo od tebe v 18.42. Takže jsem zadal- 50m. trojpranenného  káblu o průřezu 2.5 mm a basta. Je to pro tchána do zahrady, nechce  se tahat s tou mou STIHLkou no a když se k tomu... celý příspěvek >
Praktická zkušenost., 22.11.2006 Obsahuje fotku
A ne aby ty rady mněli 2.000 stran, tak dlouho Pepa Vyskoč číst nebude. Dík.
Praktická zkušenost., 22.11.2006 Obsahuje fotku
Ampérci, přesaňte teoretizovat a řekněte jak je to s těma délkama a průřezama vodičů u prodlužek a řekněte to tak, abych to pochpil i já Pepa Vyskoč. Jo a co má za vliv částečně smotaná prodlužka třeba na bubnu  na el. motor, nebo na strátu... celý příspěvek >
Výběr kvalitní sekačky, 16.11.2006
To ti teda věřím a svou zásluhu na tom má i ten motor, žejo?Já se přiznám hned a bez mučení- mám slabost pro motory Honda.
Elektrickou řetězovou pilu Narex nebo Bosch?, 24.10.2006
Hlavně zapomeňte na to, že je Narex český. Ty doby skončily. Začínají se v nich oběvovat činské sráčské komponenty jako v Etě. V dnešní době je Narex za ty peníze a v té kvalitě úplně na prd. Dyť se podívejte na net komu patří a zjistíte že není... celý příspěvek >
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika