Příspěvky uživatele - 230.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Usychání poupat a listů anglických růží, 14.7.2010 Obsahuje fotku
přesně jak píše Hanka- angličanky jsou odolné. přes zimu mi všechny skvěle přežily. výsadbu jsem taky dělala jak píše Hanka. mám špatnou půdu, tak vyryju jámu a růži zasypu kvalitní zeminou.  mám 15různých -. všechny jsou krásné. nejstarší mám... celý příspěvek >
Růže II, 22.6.2010 Obsahuje fotku
foto1 Eden Rose před rozkvětem
Růže II, 22.6.2010
Evo ahoj- já jsem letos nadšená z Chipendale. je to opravdu krásná a. proti dešti odolná růže. má několik odlišných fází květu-od překrásných polopoupat až po široce plně otevřený koláčkový květ. dále jsem nadšená z Eden Rose. nádherná kulatá, tvrdá... celý příspěvek >
Helenka, 21.6.2010
Helenku mám ráda- je na více místech. bohužel je náchylná na čer. skvrnitost.
Zasazení řezané růže, 20.6.2010
hm- a přesto to jde. já mám zakořeněné takové ty drobné v kytici. někdo říkal, že je letecky dovážejí až z Afriky.jednu jak bílá káva mám už. roky.a ani letos úplně nezmrzla, jenok jsem střihla hodně nízko u země. 
Zasazení řezané růže, 20.6.2010
ahoj- já dávám pet láhev s uřezaným spodkem. uzávěr ve velkém horku otvírám, aby se růže nespálila. jinak zas zašroubuji.- ještě k tomu sazení.nejdříve udělám klacíkem díru, aby se neshrnuly očka. po.vsazení řízku píchnu klacík vedle a přihrnu. do... celý příspěvek >
Pnoucí růže velkokvětá červená, 19.6.2010
jo, jo- já jsem taky pro Sympatii
Co mi žere růže a hortenzii?, 15.6.2010
Housenky------
Co je to prosím za růžičku?, 15.6.2010
Ahoj- navím to jistě, alemohl by to být Gaujard . ten máspodní lístky světlejší barvy.jinak se podívejte na katalog p. Žlebčíka 
O jakou jde chorobu, 14.6.2010
tohle jsem viděla na soiusedové růži. nevím co to je, ale lístky jsou nevyvinuté. já bych to nazvala střečkováním.ale už se ta dotyčná růže spravuje. možná mokro, možná blbá zima
Jaká je Big Purple?, 9.6.2010
ahoj- Big Purple je krásná růže. bujná, dost vysoká - voní-.je tm. červená později do fialova.      já nevím, ale k angličankám bych ji nedávala. má klasický tvar květů a angličanky mají květy miskovité. K.
Růže II, 6.6.2010
Evi hezká! to je moje barva.už se taky těším-u mne to asi bude Chipendale. je nasazená loni a na to má dost květů. na otevření čeká i Mariaterezia.  hodně poupat má letos i Eden rose. zato Elfe je dost bídně nachystaná. snad bude mít poupata na... celý příspěvek >
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 2.6.2010 Obsahuje fotku
ještě přidám azalku s kyticí tulipánů Angela
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 2.6.2010 Obsahuje fotku
ahoj- vykvetlo další Cymbidium   K.
Proč konvalinky nekvetou?, 2.6.2010 Obsahuje fotku
sousedé mají konvalinky v půlmetrovém pruhu mezi zídkou a chodníkem. na plném slunci a nikdo je nehnojí. škoda, že jsem je fotila jen ve vázičce. kvetou každý rok velice bohatě.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika