Příspěvky uživatele - 90.41

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Proč uhnívají plody paprik?, 29.7.2010 Obsahuje fotku
V novém foliáku pěstuji papriky, nyní při zvětšování a zrání plodů mi plody začaly hnít. Co může být příčina? Je pravda, že jsem zasadil sazenice dost blízko sebe (bylo mi líto vyhodit hezké sazenice) a nyní jsou dosti zahuštěny a tím i vytaženy (60... celý příspěvek >
Hadovky ve skleníku - co s tím?, 29.7.2010
Tak po postříkání OMITEM se stav značně zlepšil a okurky začly krásně plodit. Nyní je otázka za to vydrží. Vašek
Hadovky ve skleníku - co s tím?, 12.7.2010
Dnes jsem koupil přípravek na postřik a ráno jdu stříkat.Děkuji všem za radu. Vašek
Hadovky ve skleníku - co s tím?, 11.7.2010 Obsahuje fotku
Již loni jsem měl stejný problém, jako nyní. Před rokem jsem se zde žádná rady bohužel nedopátral. Na listech je nějaký hmyz (tmavé pohyblivé tečky) a tvoří se malé pavučinky. Listy pomalu žloutnou a postupně vysychají, viz foto. Co je to a jak proti... celý příspěvek >
Co je to za nemoc?, 30.11.2009
Mohl by jste poradit čím stříkat a kdy? Děkuji. Vašek
Co je to za nemoc?, 28.11.2009 Obsahuje fotku
Poradí mi někdo jak se bránit nemoci hrušně, jestliže se bude opakovat v příštím roce? Co je to za nemoc a jak proti ní? Díky za rady. Vašek.
Flekaté listy okurek hadovek, 11.6.2009 Obsahuje fotku
Nevypadá to takto? Co s tím, ví to někdo? Vašek
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika