Příspěvky uživatele - 132.162

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stevia rebaudiana (cukerná), 10.6.2009 Obsahuje fotku
tak pokracujem v pestovani. dnes som rozsadzala viac nez 15cm vysoke rastlinky. citala som, ze maju plytke korene, nemozem potvrdit. naopak, maju normalne korene, tahaju sa dole, celkom rozkonarene. co sa tyka sladivosti, zaliala som s cajom jeden... celý příspěvek >
Psidium - kedy a ako strihat?, 31.5.2009
dakujem za odpoved. a frci to u psidia tiez tak, ze to, co odstrihnem, namocim do stimulatoru, dam do zeme a sup, nova rastlinka, alebo toto mnozenie u tejto rastliny nefunguje? mate skusenosti? aka je uspesnost prijatia sa rastlin? vdaka vopred za... celý příspěvek >
Kávovník, 22.5.2009
odvolavam, kavovnik je uz od posledneho prispevku prestahovany /ani neviem datum/, istotne nie je preliaty ani suchy ani v prievane a uz to ma na najspodnejsom liste opat... pomoooc, je tu nejaky odbornik na kavovniky a ich choroby???
Stevia rebaudiana (cukerná), 11.5.2009 Obsahuje fotku
no, vidim, ze si tu pokecam tak asi len sama so sebou, ale snad to niekoho zaujme. podla obrazku z netu som dneska opat porovnala, to co mi rastie v kvetinaci a dovolim si tvrdit, ze to stevia je. vzisla za 2 tyzdne. zalievam tak 2-3x do tyzdna,... celý příspěvek >
Plodová zelenina, 26.4.2009
zdravim Vas - a aku ste mali urodu v porovnani s minulymi rokmi, ked ste pestovali len tyckove? adri
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika