|
Příspěvky uživatele - 115.245
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jílové jezírko, 3.6.2009 Dobrý deň, chcem sa spýtať na Vaše názory na zanášanie rybníka. Dopočula som sa, že je to väčší problém ako zakalená voda. Jed známy mal takúto skúsenosť. Vybagroval rybník s priemerom okolo 10 metrov, podklad ílovitý, stály prítok z potoka,... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2009, 3.6.2009 Zdravím všetkých melónových nadšencov. Melóny na garáži zatiaľ žijú, majú po 4 až 6 pravých lístkov, na niektorých už vidno kvetné púčiky. Momentálne však vôbec nerastú, prikryla som každý pet fľašou, lebo počasie je hrozné, zima aj cez deň, jednu... celý příspěvek > |  |
|  | Usychá nám meruňka, 4.5.2009 My máme dve marhule. 6 ročnú Veľkopavlovickú a asi 12 ročnú Karolu. Striekala som v rovnakom čase obidva stromi prostriedkom Rovral Flo na začiatku kvitnutia. Karola je zvädnutá kompletne celý strom, lístky sú stále rovnako veľké, ani neschnú ani... celý příspěvek > |  | Lepkavé listy orchidejí phalenopsis, 29.4.2009 Nemusí to byť žiadna chyba, môže to byť nektár z kvetov ak rastlina práve kvitne. Skúste na jazyk, či je lepkavá hmota sladká. |  | Williamsova - namrzlá?, 29.4.2009 Mne sa stalo niečo podebné s hruškou Isoldou zasadenou na jeseň. Na jar začala od vrchu černieť až celkom vyschla. Ťažko som túto odrodu zháňala, tak ma to mrzí dvojnásobne. Ostatné stomčeky boli zasadené rovnakým spôsobom a tie sú už pekne... celý příspěvek > |  | Zemiaky pestované v vreci, 23.3.2009 Môže mi niekto napísať postup, ako sa pestujú zemiaky vo vreci? Niekde som o tom čítala na nete a už to neviem nájsť. Vraj sa tam dosýpa hlina a potom sa len celé vrece vytrasie. Ďakujem. |  | Kdy žezat lísku, 23.3.2009 Ak sú tie vertikálne neplodiace vetvy mladé výhony, tak zopár z nich treba nechať, budú rodiť o dva, tri roky. Potom môžete odstrániť staré. |  | Lesní půda - jde v ní něco pěstovat?, 18.3.2009 Áno, dá sa to veľmi dobre využiť. Môžete si urobiť záhony ako "nemecká kopa" alebo jednoduché namulčované záhony, ktoré vydržia niekoľko rokov. Základ je v tom, že tento biologický materiál hnije, vytvára kompost a úrodnú pôdu aj tam, kde... celý příspěvek > |  | Kosatec - kdy přesazovat a nároky, 15.3.2009 Môžem kosatce presadiť aj teraz na jar? Z pôvodného miesta ich chcem dať preč a je mi ich ľúto vyhodiť. |  | Pančovaný med, 12.3.2009  Med
Člověk věděl již dávno, proč se vyplatí nepříjemné pobodání od včel při získávání jejich vysoce ceněných medových plástů, vybíraných ze skalních dutin nebo stromů, kde divoké včely žily. Med a vosk byly během lidských dějin vždy vysoce... celý příspěvek > |  |
|  | Hanita, 12.3.2009 Prečo si nevysadíte 10 odrôd po 5 kusov? |  |
 |
|
|
|