Příspěvky uživatele - 94.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na broskev, 3.5.2009
Chcete-li odrůdu broskve zachovat, existuje několik způsobů.  1. Vyset semena nějakých pozdních broskví a Vaší odrůdou naočkovat semenáčky 2. Odrůdu přiočkovat do korunky jiné mladé broskvoně 3. Naočkovat je možné i některé slivoňové podnože... celý příspěvek >
Díra nevykopaná dopředu, 30.4.2009
Nechte být, mně jsou příspěvky p. kacíře docela sympatické, třebaže s většinou z nich nesouhlasím. Do správné diskuze kontroverzní, rýpavé a vpravdě kacířské názory patří.  Diskuzi to oživí, a nás, staré pratiky, přiměje přemýšlet, zda... celý příspěvek >
Broskvoň z pecky, 30.4.2009
Nojo a o tom to je. Pěstovat meruňky na Znojemsku v lehké půdě vysoko nad spodní vodou lze asi na jakékoli podnoži.  Jde o to, najít podnož, na níž budou meruňky co nejlépe prospívat i v podmínkách, které jako ovocný druh příliš nemilují a které... celý příspěvek >
Olej do sekačky, 30.4.2009
Mám pocit, že diskuze se vede zbytečně v osobní rovině. Čtyřtaktních sekaček jsem v životě odvařil už několik, v tuto dobu používám tři  (Tec,   B-S, Hon.), plus 4T křoviňák. Olej jsem dával nejběžnější, který mi na zahradní... celý příspěvek >
Podzimní nebo jarní výsadba, 30.4.2009
   Před časem tu probíhala diskuze ohledně vhodnosti podzimní či jarní výsadby jednotlivých ovocných druhů.       Pořídil jsem tedy tuto sezónu 4 stromky meruněk - stejný tvar od jednoho prodejce. Dvě jsem... celý příspěvek >
Višeň vysokokmen, 30.4.2009
3/4 kmen neznám. Jen čvrt, polo a vysokokmen.   Jestli chcete ze čtvrtkmenu višně udělat vysokokmen odstraňováním všech postranních výhonů a vyháněním terminálu, je to v podstatě možné. Já bych to ale nedoporučil. U kmenných tvarů třešní... celý příspěvek >
Kultivátor Hecht 760, 29.4.2009
Mám taky ETU, první sezónu, takže zkušenost krátká.  Myslím, že rozdíl oproti Hechtu nebude velký. Hecht má lepší držadla, Eta asi trochu pevnější nože, taky o pár W více. Jsem s kultivátorem, vcelku spokojený, jednou jsem jej uvařil - po delším... celý příspěvek >
Likvidace, 28.4.2009
Zkuste zopakovat. Použili jste zřejmě nedostatečnou koncentraci nebo menší dávku herbicidu na m2.
Jak aplikovat cererit?, 28.4.2009
Cererit nepovažuji za ideální hnojivo pro zálivku. Většina granulovaných hnojiv je konstruována tak, aby se účinné látky uvolňovaly postupně. Navíc se obvykle granule nerozpoštějí kompletně.  Optimální je proto nasypat kolem rostlin a jemně... celý příspěvek >
Zúrodnění písčité půdy, 28.4.2009
Neumím to napsat tak učeně, ale intuitivně si myslím totéž.
Zúrodnění písčité půdy, 27.4.2009
Myslím, že kompostm hnůj, rašelina i rybniční bahno změní strukturu písčité půdy docela výzanmně.  Časem, pravda,  zmenší svůj objem, ale nikdy se nerozloží úplně. Kdyby tomu tak bylo, zmizely by samotné hromady starého kompostu, rašeliny... celý příspěvek >
Díra nevykopaná dopředu, 27.4.2009
Podle stejné logiky, p. kacíř, je úplně zbytečné dávat do květináče kvalitní zeminu. Myslíte si, že jakmile kořeny dosáhnou stěn nádoby, přestávají čerpat živiny?
Williamsova - namrzlá?, 27.4.2009
Pochybuji, že by mráz zasáhl střed větvičky a obvodová pletiva ušetřil. Nezbývá, než vyčkat.
Piliny, 27.4.2009
Půda s popelem a pilinama může trpět nedostatkem dusíku. Ten bude potřeba přidat
Díra nevykopaná dopředu, 27.4.2009
Mám stejnou zkušenost jako pánové Ronny a Radouš.  Velikost jámy a množství vyměněné zeminy je přímo úměrné vitalitě růstu i zdravotnímu stavu stromku. Platí to v první řadě pro velmi špatné půdy.     Doba vykopání jámy... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika