|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Škůdce - něco jako kůrovec?, 5.5.2010 Bělokaz je švestkový, ale ovocný se jmenuje drtník. Xyleborus dispar = drtník ovocný. |  | Krovinorez - poradte, 5.5.2010 Co má sekačka společného s křovinořezem a motory B+S a Tecumseh? |  |
|  | Krovinorez - poradte, 5.5.2010 No slabší je, ale, jaký asi je motor s obsahem 42,7 a výkonem 1,4 kW, oproti motoru 34,4 s výkonem 1,2 kW? Pokud chcete silnější, pořiďte tedy SOLO 137 SB a máte výkon 1,5 kW při obsahu 36,5 kubíků! No a co čekat od stroje s motorem 42,7 kubíku a... celý příspěvek > |  | Krovinorez - poradte, 5.5.2010 Asi jste četl jinou knížku, aleKaw. ve 135B má obsah 34,4 a výkon 1,2 kW, SOLO ve 137 SB 36,5 a 1,5 kW, takže jaký SROVNATELNÝ obsah? Podstatou rozdílu je to co se běžně neuvádí a to jsou emise a ty jsou u Kaw. motoru nižší! Než SOLO postaví... celý příspěvek > |  | Vypalování trávy, 5.5.2010 Nehledejte, nenajdete je, ale bude Vám odpovězeno, že před tisíci a miliony let.... Také mi to hlava nebere, ale možná to je tím, že mám tzv. zelené vzdělání, možná kdybych byl např. novinář, chemik, filosof, či něco jiného, přírodě historicky... celý příspěvek > |  | Olej pro sekačku 4T Honda, 5.5.2010 Není nad přesnou trefu! Vaši spokojenost Vám PP. nikdo brát nebude, jenže dotaz je na olej do motoru HONDA! Váš Brigs sám doporučuje oleje SAE 30, takže žádný převratný objev! |  | Olej pro sekačku 4T Honda, 4.5.2010 Ani se nedivím, HONDA doporučuje pro 4T motory oleje specifikace API SJ, SL, nebo vyšší a SHELL Helix Ultra 5W-30 má API vyšší, SM. Jestli je motor chlazený vzduchem, nebo vodou, je celkem nepodstatné. |  | Krovinorez - poradte, 3.5.2010 Zdravím MN, tou občasností je myšleno 1-2 za sezonu, nebo více krát? Všechny tři navrhované, uvažované stroje jsou totiž tak na tu "občasnost" 1-2 krát za sezonu! AL-KO, těžké, málo výkonné stroje s jednoramenným popruhem, HECHT sice váhově... celý příspěvek > |  | 2T Solo nebo 2T Jonsered (Husqvarna), 3.5.2010 První věcí kterou bych Vám doporučil, je domluvit se s prodejcem! Stane-li se cokoliv kolem motoru, Vy půjdete reklamovat a může být problém! Osobně bych toto řešil přesně opačně. Pokud je pila po záruce, proč do ní nedávat alespoň po dobu záruky... celý příspěvek > |  | Malý červ na borovici, 3.5.2010 Zdravím paní Bohuno. Práci jste si dala s focením ohromnou, ale stále se budeme pohybovat v oblasti dohadů. Jehličí na 1.,2. a 4. obrázku zcela jasně vykazuje požerek některého z Nosatců, Listopase borového, L. všežravého, nebo Nosatce borového.... celý příspěvek > |  |
|  | Stihl 44, 2.5.2010 Zdravím makros, to je zkouška, nebo vážně? Zkuste to sesadit v dolní úvrati s výřezem k ssání. Vždycky výřezem k závaží!! Klasické písty mají výřezy dva, aby se to točilo v dolní úvrati přes závaží. |  | Malý červ na borovici, 1.5.2010 Takže, prošel jsem fotky z hora dolů a zpět. Vzhledem k tomu, že jsou nejspíše ze spodní části koruny, mnoho nevypovídají. Nicméně, nenašel jsem žádné znaky většího rozšíření jednoho, nebo více škůdců, tak aby to mohlo být příčinou "útoku... celý příspěvek > |  | Bílý povlak na borovici, 30.4.2010 Ano, na 100 % to je některá z mšic rodu Pineus, tedy korovnic. Dokáží naprosto zlikvidovat mladší stromky! U takto malých jedinců by ještě bylo možné si pomoci mechanicky, před postřikem, narušit voskovou vrstvu. |  | Malý červ na borovici, 30.4.2010 Zdravím paní Bohuno, podívám se na fotky zítra večer, něco jsem už prošel, fotka toho broučka mi moc neříká. |  | Kolísavé otáčky motorové sekačky, 29.4.2010 Souhlas, taky jsem to popsal v tom "kratším " povídání, dnes se dá především klást důraz na čerstvé a kvalitní palivo, ovšem jak tu kvalitu poznat, na to žádný manuál není. Přiznám se, že ten příběh s mezikusem mne kdysi řádně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|