Příspěvky uživatele - 53.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Štírovník, 21.10.2008
To věřím. Nemáte nějaký tip, kde je lze vidět? M.R.
Štírovník, 17.10.2008 Obsahuje fotku
Ještě se rozdělím o snímky rostliny, která se mi moc líbí, ale rovněž o ni téměř nic nevím. Poradí mi někdo? M.R.
Červené trumpetky - zná někdo název? , 17.10.2008 Obsahuje fotku
Nevím, zda to jsou balkonovky, byly vysazeny se spoustou dalších balkonovek v záhonech. Listem mi připomínají fuksie. Ráda se nechám informovat o jejich názvu českém i latinském i nárocích na pěstování někým, kdo je zná. děkuji. M.R.
Smrcky na zivy plot, 17.10.2008
Ještě dodatek. Za drátěným plotem volně navazuje les. Smrčky byly vysazeny dle vrůstu zřejmě v etapách několika roků ve vzdálenosti necelého 1m od sebe. Výška i hloubka stromků je korigována, ale dle mého názoru není nijak "znásilňována".... celý příspěvek >
Smrcky na zivy plot, 17.10.2008
Nakonec šel vložit pouze tento záběr, ostatní byly příliš "objemné".M.R.
Smrcky na zivy plot, 17.10.2008 Obsahuje fotku
Konečně se mi zdařilo "zvěčnit" jeden smrkový živý plot, který není mnou vytvořený-mám ho taky, jak jsem v jednom příspěvku sdělila-je z města Jesník až nahoře u lázní 620m n.m..Může se líbit i nemusí. Můj názor je, že nenarušuje krajinu... celý příspěvek >
Zázraky v zahradě, 17.10.2008
Myslím a držím Vám i synovi palce. M.R.
Jaké tvary stromů?, 17.10.2008
Pane Z.E., není přeci nutné brát kterýkoliv z předchozích příspěvků jako útočný. Ani tak určitě nebyly myšleny. Každý sem připojil pouze svůj názor či důvod pro své počínání a určitě nechtěl nikdo, podobně jako já, v ostatních vyvolat nepříjemné... celý příspěvek >
Zázraky v zahradě, 17.10.2008
Ahoj Lucko, jsem moc ráda, že už občas písnete. Měla jsem obavy, jak je na tom syn. M.R.
Plevel nemusí být brán nutně jako obtížný, či ano?, 17.10.2008 Obsahuje fotku
Mám trošku jiný. Nicméně pod korunami velikých stromů je neméně krásný. M.R.
Zázraky v zahradě, 17.10.2008 Obsahuje fotku
Lákala jsem je na oříšky na terasu v Jeseníku. Z čekání se mi vždy rozklepaly ruce, nohy... pak došlo k "akci" a takto to dopadlo. M.R.
A ještě. M.R.
Bobuloviny a třešně jsou sklizeny, můžeme se ještě víc těšit z těch, kteří občas něco málo čórnou. M.R.
Pomoc s určením odrůdy, 16.10.2008
Určitě máte pravdu s "koženáčem". Úplně si představuji tu silnou tuhou slupku v puse a zvláštní sladkou chuť. M.R.
Plevel nemusí být brán nutně jako obtížný, či ano?, 16.10.2008
Uhodl jste, pane Vysloužile. V záhonech mi svlačec vadí, ale květy se mi líbí. Bršlice kozí noha mě rovněž zatím nezaujala. M.R.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika