|
Štírovník, 21.10.2008 To věřím. Nemáte nějaký tip, kde je lze vidět? M.R. |
 |
Štírovník, 17.10.2008  Ještě se rozdělím o snímky rostliny, která se mi moc líbí, ale rovněž o ni téměř nic nevím. Poradí mi někdo? M.R. |
 |
|
 |
Červené trumpetky - zná někdo název? , 17.10.2008  Nevím, zda to jsou balkonovky, byly vysazeny se spoustou dalších balkonovek v záhonech. Listem mi připomínají fuksie. Ráda se nechám informovat o jejich názvu českém i latinském i nárocích na pěstování někým, kdo je zná. děkuji. M.R. |
 |
Smrcky na zivy plot, 17.10.2008 Ještě dodatek. Za drátěným plotem volně navazuje les. Smrčky byly vysazeny dle vrůstu zřejmě v etapách několika roků ve vzdálenosti necelého 1m od sebe. Výška i hloubka stromků je korigována, ale dle mého názoru není nijak "znásilňována".... celý příspěvek > |
 |
Smrcky na zivy plot, 17.10.2008 Nakonec šel vložit pouze tento záběr, ostatní byly příliš "objemné".M.R. |
 |
Smrcky na zivy plot, 17.10.2008  Konečně se mi zdařilo "zvěčnit" jeden smrkový živý plot, který není mnou vytvořený-mám ho taky, jak jsem v jednom příspěvku sdělila-je z města Jesník až nahoře u lázní 620m n.m..Může se líbit i nemusí. Můj názor je, že nenarušuje krajinu... celý příspěvek > |
 |
Zázraky v zahradě, 17.10.2008 Myslím a držím Vám i synovi palce. M.R. |
 |
Jaké tvary stromů?, 17.10.2008 Pane Z.E., není přeci nutné brát kterýkoliv z předchozích příspěvků jako útočný. Ani tak určitě nebyly myšleny. Každý sem připojil pouze svůj názor či důvod pro své počínání a určitě nechtěl nikdo, podobně jako já, v ostatních vyvolat nepříjemné... celý příspěvek > |
 |
Zázraky v zahradě, 17.10.2008 Ahoj Lucko, jsem moc ráda, že už občas písnete. Měla jsem obavy, jak je na tom syn. M.R. |
 |
Plevel nemusí být brán nutně jako obtížný, či ano?, 17.10.2008  Mám trošku jiný. Nicméně pod korunami velikých stromů je neméně krásný. M.R. |
 |
|
 |
Zázraky v zahradě, 17.10.2008  Lákala jsem je na oříšky na terasu v Jeseníku. Z čekání se mi vždy rozklepaly ruce, nohy... pak došlo k "akci" a takto to dopadlo. M.R. |
 |
Zázraky v zahradě, 17.10.2008  A ještě. M.R. |
 |
Zázraky v zahradě, 17.10.2008  Bobuloviny a třešně jsou sklizeny, můžeme se ještě víc těšit z těch, kteří občas něco málo čórnou. M.R. |
 |
Pomoc s určením odrůdy, 16.10.2008 Určitě máte pravdu s "koženáčem". Úplně si představuji tu silnou tuhou slupku v puse a zvláštní sladkou chuť. M.R. |
 |
Plevel nemusí být brán nutně jako obtížný, či ano?, 16.10.2008 Uhodl jste, pane Vysloužile. V záhonech mi svlačec vadí, ale květy se mi líbí. Bršlice kozí noha mě rovněž zatím nezaujala. M.R. |
 |