Příspěvky uživatele - 40.52

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Actinidia arguta - praskání rostliny, 22.7.2010
Koupil jsem dvě sazenice actinidia arguta a ještě jsem dostal dvě řízkované zdarma. Ty koupené rostou naprosto normálně.ˇU obou řízkovaných mi u zěmě na řízku ze jterého vyráží vyýhony opadla kůra.  Jedna už v těch místech podélně praskla a... celý příspěvek >
Ziziphus, 23.7.2009
Také jsem koupil letos vzrostlý stromek, nechal jsem jje v květináči, jen jsem jej přesadli do většího. Říklal jsem si, že by plody mohly první rok dozrát ve skleníku. Měl obrovské množství květů, slejzali se na to mravenci a vosičky z celého okolí... celý příspěvek >
Blahovičník, 9.6.2009
Sehnal jsem semena eukalyptů z Tasmánie, dva druhy, duhový a pausiflora, které mají údajně snášet jeden - 20° a druhý -22°. Nevím co je na tom pravdy, ale za rok až budou větší tak uvidím.
Pawpaw - Asimina, 26.5.2009
Má někdo zkušenosti s údajnou samosprašností odrůd Pawpaw Georgia , Prima a Sunflower?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika