|
Příspěvky uživatele - 213.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slimaci, 26.10.2009 Dobrý den, pokud vím dají se např. v Hornbachu koupit lapače na slimáky, potom se také chytají do nádoby s pivem. Dále existují hlístice, které je žerou, ale ty se aplikují postřikem na půdu, takže ve sklepě by to zřejmě nešlo. |  | Rododendron - jaká choroba?, 9.6.2009 Můj rhododendron má také hnědé skvrhy. Dočetla jsem se, že se jedná o houbovou chorobu. Keř se má postříkat na podzim a brzy na jaře prostředkem proti houbovým chorobám. Asi bych použila Dithane. |  |
|  | Černání větviček Thuja occidentalis smaragd, 9.6.2009 Dobrý den,
já jsem naopak přesvědčena, že se jedná o houbovou chorobu, která je u thůjí dost běžná. Takže použijte chem přípravek DITHANE (koupíte v hobby marketech). Musí se aplikovat tak asi 3x po 14 dněch. Černé větvičky je nejlepší ostříhat, aby... celý příspěvek > |  |
|
|
|