|
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 6.2.2009 Tak to zkusíme shrnout.
Traktor jsem vybíral řadu let. Celou tu dobu mi sloužila a dobře slouží sestava VARI s motorem Jikov.,ale 4 kola nelze nahradit. Jsem na utrácení poctivě vydělaných peněz už velmi opatrný, a tak mi výběr trval... celý příspěvek > |
 |
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 6.2.2009 Ještě k tomu japonci-- argument o nutnosti pořizovat veškeré nářadí zase jen na japonce je nesmysl. Stačí trochu pohledat na internetu a... ejhle!!!,desítky různých typů nářadí včetně cirkulárek, odkorňovaček, míchaček malty a dalších až téměř... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jaká je husqvarna 372 xp, 4.2.2009 Anebo tak. Ze zkušenosti několika známých výše zmíněné opotřebení HQ 372XP nebude při velmi tvrdém používání žádná výjimka. Tu HQ 365 jsem zde taky někomu bez úspěchu radil neb nejsem fanatický zastánce jakékoliv značky, je odolná a dlouhodobě... celý příspěvek > |
 |
Jaká je husqvarna 372 xp, 4.2.2009 Souhlas pane 35.34,STIHL MS 361 je naprosto geniální pila.
Už jsem to tu psal do několika vláken, ovšem tradice používání značky HQ táhnoucí se z dob minulých je prostě silná a za chvíli z nás obou udělají borci používající HQ 372 naprosté... celý příspěvek > |
 |
Jak na zloděje vánočních stromků, 19.1.2009 Mám osobní zkušenost, tak se také podělím.
Stromky rostoucí v lese na užitek a ne na okrasu jednoznačně ořezat či ostříhat větve rostoucí do stran od zdola až po špičku cca v polovině délky větve (záleží na velikosti stromku),a tím ze stromku... celý příspěvek > |
 |
Hodnocení předností a záporů nové řady HQ čtyřista, 18.1.2009 Tak si jako ryzí amatér a majitel menšího lesíka dovolím také drobnější srovnání těchto dvou značek.
Za minulého režimu jsem jakožto člověk bydlící na vesnici v blízkosti lesů neviděl u sousedů těžbou se živících nic než HQ. I odhodlal... celý příspěvek > |
 |
kalové čerpadlo s noži, 18.1.2009 Takovéto čerpadlo DAE používám již cca 10let.
Do žumpy je vhodné přidávat naprosto pravidelně bakteriální přípravky pro rozklad kalů-žumpa nazapáchá a kaly se naředí-čerpadlo se tolik nanamáhá při práci.
Pokud je převaha tuhé složky, je vhodné při... celý příspěvek > |
 |
Naviják, 14.1.2009 Zdravím Vás vespolek.Aniž bych Vám zde chtěl narušovat zážitky s Vašimi plechovými miláčky, přidám svou zkušenost.
Jakožto zemědělec-amatér pouze pro svou potřebu obhospodařující cca 0,5ha orné půdy a cca 5ha luk a ostatních ploch jsem hledal... celý příspěvek > |
 |
Jaký motor pro Vari IV GCV160/GCV190, 14.1.2009 Mám zkušenosti s 2taktem Jikov i 4taktem Honda.
Motor Jikov používám od roku 1988-orba, rotavátor,řádkování brambor a jejich vyorávání, sečení trávy prstovou i bezprstovou lištou, tahání vleku do lesa na dřevo... bez závad, pravidelná... celý příspěvek > |
 |
Výběr kvalitní sekačky, 13.12.2008 V podstatě souhlas. Pro větší zahradu vybírejte zásadně plynulý pojezd -rychlost chůze určujete Vy a ne sekačka, Pokud budete sbírat do koše(ať trávu nebo listí),vyberte model s možností vysypání koše bez nutnosti vypnutí motoru.Plastových... celý příspěvek > |
 |
|
 |