Příspěvky uživatele - 61.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak čistíte po práci benzínovou sekačku?, 30.5.2009
Asi těžko někdo sekal dvěma stejnými sekačkami a potom jednu čistil a druhou ne. Nemyslím si, že čištění výrazně prodlužuje životnost sekačky. Když bych spočítal čas, námahu a vodu za ty roky provozu, vychází mi lépe nečistit.
První třešně, 30.5.2009
Ptáčnice je stále nejprodávanější podnož a pro větší tvary stále nepřekonaná.
Jabloň na odpis, 30.5.2009
Pokud chcete jabloň porazit a váháte jen s čekáním na jablka z ulomené větve, pak bych nečekal, a větev i celý strom zlikvidoval. Je možné, že zbývající pletiva by při řádné péči a podpírání jakás takás jablka uživila, ale zřejmě horší kvality než... celý příspěvek >
Karešova nebo kaštánka, 30.5.2009
Souhlasím. Karešova je větší - nejen plod, ale i strom. Kaštánka mi chutnán víc. Trpí ale taky víc klejotokem a rakovinou. Na zavařování se ale, podle mě, příliš nehodí ani jedna, obě jsou příliš měkké. Jistěže to jde, ale kompot z pozdních chrupek... celý příspěvek >
Řez hrušní pro amatéra, 30.5.2009
Já myslím, že je to vcelku jedno, kdy nevhodný výhod odstraníte. Když nyní, podpoříte k růstu ponechané výhony. Když to necháte na jaro, ponecháte víc asimilační plochy. Ani jedeno není velkou chybou.    Postupuji tak, že mladé stromky... celý příspěvek >
Co všechno hnojíte slepičáky?, 24.5.2009
Jedna ku jedné na rozkvašení. Této hmoty pak dávám jednu naběračku na konev - asi 1:10, možná ještě řidší.
Co je to za chorobu?, 24.5.2009
Hálčivec Phytoptus similis. Mnoho se o něm tady napsalo.
Šarka a lidský organismus, 24.5.2009
Vykácením nemocných stromů šíření šarky nezastavíte. Choroba napadá i plabně rostoucí dřeviny. Odolné slivoně, které vysadíte, budou předávat nemoc dál, neboť jsou až na výjimky pouze tolerantní.
Jedná se o mšice?, 23.5.2009
Z fotek to přesně nepoznám, ale Vašemu kojenci v kočárku neublíží.
Jakou zeleninu mohu zasít nebo zasadit v květnu? , 22.5.2009
Na každém sáčku s osivem je nakreslena doporučená doba výsevu. Květen není pozdě pro mnoho zelenin. Pokud ještě dostanete sazenice okurek, paprik, rajčat, nemusí být pozdě ani na ně.
Hnojivo na trávník, 22.5.2009
Pokud je mi známo, NPK je granulované hnojivo. Z granulí se živiny taky postupně uvolňují a časem se granule rozpadnou. K protečení hnojiva dojít prakticky nemůže.  Leda snad při dešti jako před potopou světa nebo záplavami r. 1997. I tak by se... celý příspěvek >
Neznáma višňa, 22.5.2009
Rychlejší je možná najít nějakou mladou již rostoucí ptáčnici v přírodě - poblíž starých stromů se vždycky nějaké najdou - na jaře naroubovat a na podzim přesadit.
Špenát jahodový, 16.5.2009 Obsahuje fotku
Našel jsem ty fotky
Jak ošetřit dutinu po uhnilém konci odřezané větve?, 9.5.2009
Pouze bych ránu zakryl, aby do ní nepršelo.
Nejranější hrušeň?, 9.5.2009
Obrůstá velmi dobře, plodí v rukávcích. Fotka trochu mate, plody nejsou velké, sotva 8-10 cm na délku.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika