Příspěvky uživatele - 191.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 21.9.2008
Paní Berto, musím se přidat k ostatním obdivovatelů vašich fuchsií, opravdu krásné            Gábina
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 13.9.2008
Paní Dano, koukám, že toho taky máte habaděj. Myslím, že to lehátko asi moc nevyužíváte co? Než to všechno obchodíte... Ty vaše durmany už jsem tady obdivovala,  musí být taky dost žíznivé ne? G
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 11.9.2008
Všem děkuji za pozitivní ohlasy, jsem ráda, že se vám moje kytičky líbí.  Taky o ně pečuju. A že to někdy dá zabrat, než to všechno obejdu, zaliju, oberu... Gábina
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 3.9.2008
Ahoj! Právě jsem objevila tyhle stránky a musím pochválit všem nadšencům jejich balkonovky, od muškátů, přes petunky a dalších jiných. A ty durmany, ty jsou. Nejsem přihlášená, takže vám pokusím svoje balkonovky ukázat přes svoji web.adresu, kterou... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika