|
Příspěvky uživatele - 97.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poznáte někdo tento kvetoucí strom?, 9.5.2010 Nadhera, diky moc, je to ono. Ja ho mam normalne v obyvaku v panelaku , ale je silene vytahly a v zime hodne zloutne a opadava, predpokladam, ze mu vadi ta mizerna vlhkost vzduchu. Uz je samozrejme ohnuty pod stropem, tak premyslim, jestli ho... celý příspěvek > |  | Poznáte někdo tento kvetoucí strom?, 9.5.2010  Dobry den,
privezla jsem si z Egypta semena nize uvedeneho stromu, ze kterych se mi povedlo vypestovat uz cca 2 metry velky stromek, a vlastne ani nevim, co je to zac :-). Puvodne jsem myslela, ze jde o mimozu, ale ta pry kvete zlute, tak jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Prodej stromů na stojato, 26.11.2009 Vy si protirecite, stromy jsou nebezpecne pro okoli a pak pisete ze stromy jsou zdrave. Kdyz jsou stromy jak rikate nebezpecne tak maji "par" suchych vetvi tak ty se daji odstranit tomu se rika bezpecnostni rez. Vy chcete stromy zlikvidovat, protoze... celý příspěvek > |  | Hnojivo na trávník, 4.6.2009 DUSIK a DRASLIK jsou velmi pohyblive v pude, fosfor vydrzi v pude dva - tri roky (predpoklada se ze nebude povoden)
rocni naroky dekoracniho travniku v gramech na m2 :
N = 20
P = 1,8 - 3
K = 8-13
Mg = 1-2 |  |
 |
|
|
|