Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Už vám raší okrasné trávy?, 21.3.2010
Dneska jsem se dívala, už začíná vyrážet také Melica altis. atropurpurea, zatím po krajích trsu  :-))          Lída
Poradte ako orezat jablon, 20.3.2010
Doporučovala bych vám poprosit někoho, kdo to už umí. Stromy nebyly dlouho řezané (pokud vůbec) a bude s tím mít co dělat i ten kdo to umí. Ten první strom je dost starý, jestli půjde zmladit nebo přeroubovat se podle fotky těžko posoudí. Druhý... celý příspěvek >
Čím se teď na jaře hnojí ovocné stromky?, 20.3.2010
Na jaře dávám Cererit, k podzimu (občas) superfosfát a síran draselný, na zimu kolem stromků na plochu hrubší kompost.           Lída
Prosim o identifikaci - fikus?, 20.3.2010
:-))  něco já, něco knížky, něco strýček Google...     L.
Hosty bohyšky funkie, 20.3.2010
Hosty má také Lukon Bulbs, na netu má katalog.  Jak Lukon Bulbs, tak Lukon Glads mají velký výběr...           Lída
Prosim o identifikaci - fikus?, 20.3.2010
Ficus benjamina má spoustu variet, uvádím některé : F.b.Busky King (kompaktní), F.b.Exotica (převislé větve, list zvlněný kraj), F.b.Foliole (má tvar pyramidy), F.b.Hawaii (krátké větve šikmo vzhůru), F.b.Major (velkolistý), F.b.Natasha (větve do... celý příspěvek >
Už vám raší okrasné trávy?, 20.3.2010
Začíná Calamagrostis Karl Foerster, ta je vždycky nejdřív...          Lída
Stromy kolem prijezdove cesty, 19.3.2010
Kolem cesty by se mi líbily jeřáby, jsou pěkné tvarově a na podzim i barevně, navíc ptáčci mají zobání a podle množství jeřabin poznáte, jaká bude zima (když jsou obalené, tak je pořádná - jako... celý příspěvek >
Živý plot v jílovité půdě, 19.3.2010
Z jehličnanů se do jílovité půdy na živé ploty hodí Chamaecyparis Lawsoniana(cypřišek), Taxus (tis) aThuja occidentalis, ze stálezelených listnáčů Ilex aquifolium (cesmína), Mahonia aquifolium, Pyracantha coccinea (hlohyně) a Viburnum... celý příspěvek >
Prosím poraďte s určením odrůdy, 19.3.2010
Sázel ji táta, ale vždy říkal, že je to zelená renklóda. Tak tedy nevím, co mám, ale plody vypadají přesně jako na čtvrté fotce, na kompot zelenožlutá je 10. a k jídlu žlutavá (méně než Nanc.) o týden později. Trpí dost pilatkou a milují ji vosy.... celý příspěvek >
Prosím poraďte s určením odrůdy, 19.3.2010
p.s - toho 10.8. je na kompot, žlutá k jídlu tak okolo 17.-20.8.           L.
Žloutnutí listu ibišku, 19.3.2010
Pokud to dělá od nejstarších listů, tak je to v tuto dobu normální. Říká si vám o ostříhání  :-))  Řez chce spíš silnější. Jinak když ibišek sklopí listy, chce zalít (jak v zimě, tak v létě). Jinak tady jsme se shodly, že podle něj... celý příspěvek >
Prosím poraďte s určením odrůdy, 18.3.2010
Pane Stanislawe, mám dvě zelené ryngle a je to fakt přesně ta na poslední fotce (až jsem nani dostala chuť!). Zraje cca 10.8., průměr plodů je kolem 5cm na starším stromě, mladší byl 2x přesazovaný a plody má asi 3,5-4cm (očko bylo z toho staršího,... celý příspěvek >
Více kaktusů v jedné nádobě, 18.3.2010
Také jsem vám výše psala, že jim je lépe jednotlivě. Chtěla jsem to samé, co vy, misky. Není to ono (aspoň pro kaktusy). Ani s tím štěrkem, ale vyzkoušejte si to. Je totiž problém v tom, že všechny květináčky nejsou stejně velké (každý kus roste... celý příspěvek >
Jarní hnojení, 18.3.2010
Používám cererit. Lída
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika