|
Příspěvky uživatele - 94.76
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 2.6.2009 http://jdem.cz/bhrf5 Pan Gl, v tom vám nikdo nemůže bránit! |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 2.6.2009 Pan servisák Radek B, když smažu vaše urážky, zůstala by tu malá část vašeho příspěvku. Chcete to popřít, nebo to někdo chce popřít? Nebo dokonce to někdo považuje za plodný příspěvek? Tyto parametry co jsem uvedl jsou pravdivé a dokonce jsem to tu... celý příspěvek > |  |
|  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 2.6.2009 Marunaka Th 48 DX tedy bez antivibrace!!! Váha bez nástroje a benzínu 8,4Kg objem 48,6 ccm, maximální naměřený hluk 106 db při práci má nejnižší hluk z křoviňáků co znám, maximální naměřené vibrace 5,8 m/s2. U Štihlu FS 450 to je maximální naměřená... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 1.6.2009 Motor je sice lehký, ale zbytek co vyrábí Marunaka je zase těžší. Dále jste zapoměl uvést menší výkon FS 450 „“To že se používá beze změn už delší dobu spíše svědčí o jeho kvalitě „“ To jak kdybyste řekl že motory Škodovek se od 50 let zásadně... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 1.6.2009 Pan host - xxx.xxx.84.197 (?), 1.6.2009 22:07 Váš příspěvek je na takový úrovni na který se vám pokusím odpovědět. Při práci s FS 450 mi po deseti minutách se zlomila páčka plynu, takže mi nešlo ubrat plyn. Rozpojil jsem drátky ručně abych to... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 1.6.2009 Pletete se, sám vlastním malého žebráka, ale v rámci oprav provádím třeba hodinové zkušební sečení. Co se týče řídítek tak ty má stihl tvarově zaostalá. U marunaky tvar řídítek tak nezavazí a snáší lépe vibrace. Nemohl jste pracovat s oběma stroji,... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 1.6.2009 Dosavadní poruchovost a chování majitelů Marunaky, ale stejně tak i ostatních Japonských strojů vaše obavy zcela určitě nepotvrzují. Na druhou stranu ovládání, to je pravda v tom, že ho správně naštelovat pro laika je skoro nemožné, kdežto u Stihlu... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 1.6.2009 Stihl 450, je jako očesané zboží z internetového obchodu? Jeden si ho tu koupil a nadává na to že to nezvládne strunou vysokou trávu a bez rukavic jsem ho ještě neviděl. Párkrát tu byl, ale žádné těžké opravy. Má to zatím druhý rok. U tohoto stroje... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 1.6.2009 Pomocí řídítek se křovinořez řídí, váha spočívá na popruhu a to platí pro všechny křovinořezy. Řídítek se pouze lehce dotýkáme a usměrňujeme kde má nástroj žnout. Už jste viděl rukověti jiná než plastová? Řídítka jsou už moderní, tvarovaná, takže... celý příspěvek > |  | Aku kosačku - prosím doporučte, 31.5.2009 Nevím zda to je rozumné. Shrneme li fakta, tak jste z paneláku co znamená že zase tak fyzickou práci nemilujete a přesto si chcete koupit stroj kde se nadřete, hlavně časem až se otupí nože. Sekačku kterou byste vozil jak kočárek a máte ji už doma,... celý příspěvek > |  |
|  | Křovinořezy Ryobi RBC 52SB a Homelite HBC 45SB, 31.5.2009 Není lepší koupit stroj podstatně výkonější, tišší a dokonce levněji? TH 34 DX křovinořez s benzinovým motorem Kawasaki 34 cc |  |
 |
|
|
|