|
Příspěvky uživatele - 137.106
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jiřiny mi nekvetou, 4.6.2009 Také prý pomáhají kelímky s pivem, zapuštěné do země. Ta kaše ale...
M.B. |  | Květy do dvou měsíců, 4.6.2009 Pradon, peruánský, neboli Hemerocallis narcissiflora anebo Ismene. |  |
|  | Květy do dvou měsíců, 4.6.2009 Jestli to chystáte na dámu, tak třeba nevěstin závoj :). Třeba růže kvetou v červenci, i déle a ledacos vydrží. Letní cibulovinu v květináči - třeba peránský narcis? Bílý zajímavý květ... Ale už měl být v zemi. |  | Mečíky - dvě rostliny z jedné cibulky, 4.6.2009 Záleží také na hloubce sázení. Dvojky by mohly růst z mělce zasazených cibulí. Ale pokud je půda těžká, moc do hloubky sázet nejde. I tak bych se pokusila příště odlehčit, třeba podsypat pískem. Já mám hodně propustnou půdu, takže jsem sázela mečíky... celý příspěvek > |  | Zničený hyacint, 4.6.2009 Nemůže to být nějaký saveček? Myslím hryzce nebo tak něco.
M.B. |  |
|
|
|