|
Příspěvky uživatele - 188.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bílé pavučinky na květenstvích růží, silně deformované listy, 4.6.2009  Díky! Pavla |  | Bílé pavučinky na květenstvích růží, silně deformované listy, 4.6.2009 Jako začatečník se zahradou, jsem koupila růže v supermarketu, tak ani nevím co to je za odrudu, ale myslím že bude stejná. Myslela jsem, že bych růži vyrila, pořádně opláchla a zkusila na jiný konec zahrady a postříkat to můžu taky. |  |
|  | Bílé pavučinky na květenstvích růží, silně deformované listy, 3.6.2009 Díky za fotku, já mám zřejmě ten samý problém na růži, ale o metr dál jsem zasadila taky růži a té se daří skvěle, tak neví čím si to mám vysvětlit. Uvažoval jsem, že bych tu na padenou zasadila na jiný konec zahrady. Díky za radu. Pavla |  |
|
|
|