|
Příspěvky uživatele - 71.51
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bez černý, 3.6.2009 Přesně jak píšete. Mohu potvrdit. Dělám rovněž, už několik roků a říkám tomu "Energizer". Při únavě, nebo jakémkoli pocitu nepohody mi sklenička takto upravených bezinek dodá okamžitě energii. K neuvěření, ale doporučuji všem, zkuste... celý příspěvek > |  | Hlohyně šarlatová, 3.6.2009 Pokud jde o šířku pyracanthy, je to stejné jako s její výškou. Záleží na tom, kolik jí do šířky i výšky růst dovolíte. Hlohyni můžete tvarovat podle libosti střihem. Já například z ní mám překrásné koule. Hlavně v zimě, když napadne plno sněhu, jsou... celý příspěvek > |  |
|  | Hlohyně jako živý plot, 3.6.2009 Pyracantha je nádherná. Vytrvejte, nevím jak daleko od sebe jste je zasázela, ale zkuste zelené proutky pohřížit - ohnout k zemi, zatížit a překrýt zeminou. Dopřejete-li jim zálivku, brzy Vám každý proutek zakoření a hned budete mít dalších... celý příspěvek > |  |
|
|
|