|
Příspěvky uživatele - 208.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Borovice Pinie, 3.6.2009 Pane Martine, já jsem Pinii na jaře 2008 koupila u pana Havlise ve Chumci u Krumlova, měla cca 1m. Zimu přezimovala v kontajneru, ve kterém jsem ji koupila, pod střechou, ovšem venku, spolu s Araukárií (cca 0,5 bm). Nejnišší... celý příspěvek > |  | Delonix regia?, 21.4.2009 Tak mě po zimě neobrazil ani jeden semenáček. Všechny buď uschly nebo nevím. Znovu už začínat nebudu. |  |
|  | Plumérie, 11.3.2009 Dobrý den Petro,
Myslím, že plumérie rozhodně nepřežije, je to tropická rostlina, ale to asi víte. Na dovolené v tropech jsem si ulomila konce větviček. Kdekoliv se větev zlomí, rostlina roní bílé mléko jakoby z dužiny (Nevyzrálé... celý příspěvek > |  | Listnaté stromy, 19.2.2009 Nejde o dřevo. Žádné stromy by se rozhodně neměli kácet v době, dky jsou v nich hnízda ptáků s vajíčky nebo již s mláďaty. Nevím zda je na to zákon , ale z logiky přírody předpokládám, že ano. |  |
|
|
|