|
Příspěvky uživatele - 97.44
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uchování hotového kvasu z třešní, 22.6.2009 Dělal jsem kvas z třešní jen jednou a to před dvěmi lety. Od té doby marně vyhlížím úrodu třešní, aby to stálo za to. Já pálil po 4 týdnech nějakou chrupku, 250 l kvasu a výsledný produkt 13l 48% luxusní třešňovice (pouze!). Dnes, kdyby bylo třešní... celý příspěvek > |  | Málo plodí, 22.6.2009 Důvodu může být spousta, může být "utopená" v zemině (plodí podnož), můžete mít hryzce na zahradě, nemuselo dojít k opýlení...
Jaká odrůda to je, stáří stromku, nepřeplodila loni, má přírustky?... |  |
|  | Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 22.6.2009 Pravděpodobně ano, proto ale doma na zahrádkách pěstujeme "BIOpotraviny", které nejsou zdaleka tak moc chemicky ošetřené a přehnojené. Pokud ale tazatel pěstuje jen pro radost v truhlíku a nemá zahrádku, tak se určitě z takové... celý příspěvek > |  | Pěstování lilku (baklažán), 20.6.2009 Tak co zahradníci, už Vám lilky kvetou? Sám jsem část sazenic vysázel do foliovníku (koňský hnůj a zemina) a jedou krásně. Mají nasazeno na květ, ale zatím nic. Z recese jsem vysázel lilky i na venkovní záhon, ale tam díky slimákům nic... celý příspěvek > |  | Pergola - krb a gril, 12.6.2009 Kvalitní řezivo je třeba koupit každopádně, nicméně sušené řezivo bych do exteriéru nedoporučoval. Tesař při práci Vás prokleje a výsledek nebude stát za to. Každý trám (nikoli deska, fošna) se Vám sušením zkroutí, když tazatel použije čerstvě... celý příspěvek > |  | Habr rezne, usychá, 12.6.2009 Nevím, nevím, podle mě habr neutopíte, podobně jako vrbu. Habr právě čerstvě po výsatbě potřebuje nadbytek vody ke kořenům. Prostokořenné habry (lesní pech...) se nejlépe ujíímají v březnu, kdy začínají pučit, nebo na podzim. Nedošlo při výsatbě na... celý příspěvek > |  | Mšice na paprikách, 12.6.2009 Máte recht, Pirimor je opět v prodeji a je to opravdu 1.
Martin |  | Mšice na paprikách, 11.6.2009 Přeji Vám štěstí s BIO prostředkem na bázi oleje, mě to moc nefungovalo... Afrikány ve skleníku úspěšně používá můj otec a dost si to pochvaluje.
Martin |  | Houby v trávníku, 6.6.2009 Nemáte přehnojeno? S houbami jsem měl problém loni, když jsem častěji aplikoval granulované hnojiva. Letos jsem se poučil a zatím houby nerostou.
Na houby jedině do lesa .
Martin |  | Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 3.6.2009 Nesmíte Martino věřit všemu, co přečtete na netu, pravda je ta, že Vám stačí pouze jedna jabloň k úspěšnému pěstování. A terminál zakrátit opravdu až tehdy, kdy stromek dosáhne požadované výšky.
Martin |  |
|  | Co přes léto do skleníku?, 2.6.2009 Já bych doporučil lilek.
Martin |  | Choroba rajčat, 2.6.2009 Na plíseň je ještě trochu brzo, sám jsem rajčeta zatím nestříkal. Ono mědňaté přípravky proti plísni trochu omezují růst rostliny, tak je lepší postřik dobře načasovat.
Martin |  | Choroba rajčat, 2.6.2009 Myslím, že sazenice se trochu popálily od sluníčka. Nic bych s tím nedělal, nové lístky už budou v pohodě. Napadá mě také možnost přehnojení dusíkem.
Martin |  | Výroba domácího sýra, 31.5.2009 Díky za odpovědi, jdu do toho.
Martin |  | Jak se zbavit sršní ve stromě, 31.5.2009 Věřím tomu, že tazatel pozná sršně... A o lásce sršňů k hrušce se tady na fóru napsaly romány... |  |
 |
|
|
|