Příspěvky uživatele - 97.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uchování hotového kvasu z třešní, 22.6.2009
Dělal jsem kvas z třešní jen jednou a to před dvěmi lety. Od té doby marně vyhlížím úrodu třešní, aby to stálo za to. Já pálil po 4 týdnech nějakou chrupku, 250 l kvasu a výsledný produkt 13l 48% luxusní třešňovice (pouze!). Dnes, kdyby bylo třešní... celý příspěvek >
Málo plodí, 22.6.2009
Důvodu může být spousta, může být "utopená" v zemině (plodí podnož), můžete mít hryzce na zahradě, nemuselo dojít k opýlení... Jaká odrůda to je, stáří stromku, nepřeplodila loni, má přírustky?...
Padají mi květy/poupata u rajčat/paprik, 22.6.2009
Pravděpodobně ano, proto ale doma na zahrádkách pěstujeme "BIOpotraviny", které nejsou zdaleka tak moc chemicky ošetřené a přehnojené. Pokud ale tazatel pěstuje jen pro radost v truhlíku a nemá zahrádku, tak se určitě z takové... celý příspěvek >
Pěstování lilku (baklažán), 20.6.2009
Tak co zahradníci, už Vám lilky kvetou? Sám jsem část sazenic vysázel do foliovníku (koňský hnůj a zemina) a jedou krásně. Mají nasazeno na květ, ale zatím nic. Z recese jsem vysázel lilky i na venkovní záhon, ale tam díky slimákům nic... celý příspěvek >
Pergola - krb a gril, 12.6.2009
Kvalitní řezivo je třeba koupit každopádně, nicméně sušené řezivo bych do exteriéru nedoporučoval. Tesař při práci Vás prokleje a výsledek nebude stát za to. Každý trám (nikoli deska, fošna) se Vám sušením zkroutí, když tazatel použije čerstvě... celý příspěvek >
Habr rezne, usychá, 12.6.2009
Nevím, nevím, podle mě habr neutopíte, podobně jako vrbu. Habr právě čerstvě po výsatbě potřebuje nadbytek vody ke kořenům. Prostokořenné habry (lesní pech...) se nejlépe ujíímají v březnu, kdy začínají pučit, nebo na podzim. Nedošlo při výsatbě na... celý příspěvek >
Mšice na paprikách, 12.6.2009
Máte recht, Pirimor je opět v prodeji a je to opravdu 1. Martin
Mšice na paprikách, 11.6.2009
Přeji Vám štěstí s BIO prostředkem na bázi oleje, mě to moc nefungovalo... Afrikány ve skleníku úspěšně používá můj otec a dost si to pochvaluje. Martin
Houby v trávníku, 6.6.2009
Nemáte přehnojeno? S houbami jsem měl problém loni, když jsem častěji aplikoval granulované hnojiva. Letos jsem se poučil a zatím houby nerostou.  Na houby jedině do lesa . Martin
Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 3.6.2009
Nesmíte Martino věřit všemu, co přečtete na netu, pravda je ta, že Vám stačí pouze jedna jabloň k úspěšnému pěstování. A terminál zakrátit opravdu až tehdy, kdy stromek dosáhne požadované výšky. Martin
Co přes léto do skleníku?, 2.6.2009
Já bych doporučil lilek. Martin
Choroba rajčat, 2.6.2009
Na plíseň je ještě trochu brzo, sám jsem rajčeta zatím nestříkal. Ono mědňaté přípravky proti plísni trochu omezují růst rostliny, tak je lepší postřik dobře načasovat. Martin
Choroba rajčat, 2.6.2009
Myslím, že sazenice se trochu popálily od sluníčka. Nic bych s tím nedělal, nové lístky už budou v pohodě. Napadá mě také možnost přehnojení dusíkem. Martin
Výroba domácího sýra, 31.5.2009
Díky za odpovědi, jdu do toho. Martin
Jak se zbavit sršní ve stromě, 31.5.2009
Věřím tomu, že tazatel pozná sršně... A o lásce sršňů k hrušce se tady na fóru napsaly romány...
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika