|
špenát, 9.2.2009 V červnu bych nedoporučoval ale v srpnu ano pro podzimní sklizeň a kolem 15.9. např špenát Matador a sklízet na jaře. Mám to dlouhodobě vyzkoušené. |
 |
rajčata kdy s nima už ven?, 9.2.2009 mělo být před 10.5. omlo |
 |
|
 |
rajčata kdy s nima už ven?, 9.2.2009 Doporučuji sledovat předpověď počasí. Pokud nehlásí mrazíky je možné je sázet již před 10.6. Pokud se vysází a neotužené chytnou již i kolem+4stupňů, listky zbělí a pak se dlouho vzpamatovávají. Je pravda, že to vždy přežily, ale nic se brkou... celý příspěvek > |
 |
Je velká chyba sázet po jedné paprice?, 9.2.2009 Také sázím hodně paprik, některé sazenice kupuji po dvou, jiné po jedné již takto zasázené od zahradníka. Z hlediska mého zkoumání to má význam pro vzájemnou oporu rostlin. U jenotlivých s bohatým nasazením musím dávat více kolíky a rostliny... celý příspěvek > |
 |
spirála na rajčata a okurky, 9.2.2009 Výborný nápad, mně vždy sjely rostliny dolů a tím se polámaly. Hřebík zabrání sjetí úvazku a tím i rostliny dolů |
 |
cibule v kvetu dotaz, 9.2.2009 co nejdříve vyndat a vyvařit v polévce.Jíst se většinou nedá, je jako dřevnatá. |
 |
Vyrábí se el. rotavátor?, 5.2.2009 Elektrický rotavátor ETA |
 |
výsadba podzimních ředkviček, 5.2.2009 Koncem srpna vyseji všechny, co jsem nevysel na jaře.Dorostou všechny |
 |
Podzimní výsev mrkve, 3.2.2009 Zkoušel někdo set mrkev do hrůbků?Údajně se ve velkovýrobě již jinak neseje. |
 |
Celer - spodní listy, 3.2.2009 Ulamuji spodní listy celeru mnoho let. V literatuře se to moc nedoporučuje. Já s tím mám dobé zkušenosti. Porost se provzdušní. Na velikosti jsem to nepoznal |
 |
|
 |