Příspěvky uživatele - 16.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
špenát, 9.2.2009
 V červnu bych nedoporučoval ale v srpnu ano pro podzimní sklizeň a kolem 15.9. např špenát Matador a sklízet na jaře. Mám to dlouhodobě vyzkoušené.
rajčata kdy s nima už ven?, 9.2.2009
mělo být před 10.5. omlo
rajčata kdy s nima už ven?, 9.2.2009
Doporučuji sledovat předpověď počasí. Pokud nehlásí mrazíky je možné je sázet již před 10.6. Pokud se vysází a neotužené chytnou již i kolem+4stupňů, listky zbělí a pak se dlouho vzpamatovávají. Je pravda, že to vždy přežily, ale nic se brkou... celý příspěvek >
Je velká chyba sázet po jedné paprice?, 9.2.2009
Také sázím hodně paprik, některé sazenice kupuji po dvou, jiné po jedné již takto zasázené od zahradníka. Z hlediska mého zkoumání to má význam pro vzájemnou oporu rostlin.  U jenotlivých s bohatým nasazením musím dávat více kolíky a rostliny... celý příspěvek >
spirála na rajčata a okurky, 9.2.2009
Výborný nápad, mně vždy sjely rostliny dolů a tím se polámaly. Hřebík zabrání sjetí úvazku a tím i rostliny dolů
cibule v kvetu dotaz, 9.2.2009
co nejdříve vyndat a vyvařit v polévce.Jíst se většinou nedá, je jako dřevnatá.
Vyrábí se el. rotavátor?, 5.2.2009
Elektrický rotavátor ETA
výsadba podzimních ředkviček, 5.2.2009
Koncem srpna vyseji všechny, co jsem nevysel na jaře.Dorostou všechny
Podzimní výsev mrkve, 3.2.2009
Zkoušel někdo set mrkev do hrůbků?Údajně se ve velkovýrobě již jinak neseje.
Celer - spodní listy, 3.2.2009
Ulamuji spodní listy celeru mnoho let. V literatuře se to moc nedoporučuje. Já s tím mám dobé zkušenosti. Porost se provzdušní. Na velikosti jsem to nepoznal
Další diskuze:  16  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika