Příspěvky uživatele - 170.132

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou ruční vřetenovou sekačku?, 30.6.2009
Také mám ruční vřetenovou sekačku Brill a absolutní spokojenost. Jestli si to dobře pamatuji, tak snad je to i jejich vynález. Jedna se o nejkvalitnější způsob sečení trávníku. Ale na sekání vysoké trávy zapomeňte. Maximum odhadem do 10 cm.
Vřetenová sekačka ale bez sběrného koše, 13.6.2009
Pokud jste koupil sekačku za "stovku" a koupíte sberný koš za 1800,-.Kč, tak furt šetříte cca 3000,- Kč. Co chcete víc??? Samozřejmě se nezaobírám co byste měl udělat jako "člověk" pokud někde něco takhle levně koupíte. Ono až vás párkrát vykradou,... celý příspěvek >
Žampiony, 10.6.2009
Dnes jsem objevil na zahradě "hnízdo" žampiónů. Stoprocentně tam posledních pět let nebyly a předtím nevím. Jedná se o hříčku přírody nebo o probuzení starého podhoubí? Když je neseberu a nechám je na místě, lze předpokládat jejich rozmnožení?
Časopis o zahradě, 7.6.2009
Podle toho co Vás více zajímá. Kdo se věnuje spíše pouze zahradničení, tak asi skutečně nej, bude zahrádkář. Pokud se zajímáte o zahradu jako celek, včetně okrasné, tak doporučuji Floru na zahradě. Někdy nejsou špatné nápady ani v Chataři a... celý příspěvek >
Časopis o zahradě, 1.6.2009
Jaký časopis o zahradě považujete v současnosti za nejlepší?
Meruňka - opad plodů, 12.5.2009
Rád to upřesním, ač nerozumím dvojznačnému rozdílu všechny mladé plody/všechny mladé plody na stromě. Takže, všechny plody které byly na stromě! ;-)
Kamčatská borůvka - plodnost, 11.5.2009
Kamčatská borůvka kvetla, ale plody neudělala. Není chybou, že mám jenom jeden kus?
Meruňka - opad plodů, 11.5.2009
Minulý týden mi opadaly všechny malé plody na pětileté meruňce. Strom bujare roste. Nemá náznak strádání. Čím by to mohlo být?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika