Příspěvky uživatele - 235.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tak co kadeřavost?, 24.5.2009
Vycházel jsem z toho že ho vysadili na jaře, v tom případě nevidím důvod pár plodů nechat.
Lze aloi uříznout v kmenu a zasadit?, 24.5.2009
To je nějakej vtip?
Tak co kadeřavost?, 24.5.2009
Je nesmysl brát to podle tabulek a říct za x led ano, do té doby ne. Klidně tam přiměřenou část plodů nechte. Zkrátit všechny větve je nesmysl.
Jaké trsovité rostliny vysokého vzrůstu s nenáročným pěstováním - odolné mrazu?, 24.5.2009
Asi nějaký bambus z rodu fargesia.
Jak zvýšit výnosy brambor, 23.5.2009
Pokud tak pěstujou všechno tak je jen jejich hloupost že si neopatří certifikaci. Žádný podvod v tom nevidím.
Ochrana třešní před ptactvem, 23.5.2009
Nevím co se vám nelíbí na tom tazateli vysvětlit, že to o co se snaží není hned z několika důvodů dobrý nápad.
Nevím že by měli instinkt nelézt pod sít. No, a jak říkám, chci vás vidět až to budete sundavat. Podle mně si to představujete moc jednoduše...
To chci vidět jak to uděláte tak aby tam pták neprolez spodem a hlavně jak to potom budete sundavat...
Biologická likvidace mandelinek, 23.5.2009
Možná je ani nevysazuje, jen je nechává rost... Ale v tom případě každopádně přichází v úvahu jedině biologická likvidace, protože jen tak zničíte mandelinky i u souseda.
Datlovník, 23.5.2009
Nerozumím otázce.
Zanedbané meruňky, 23.5.2009
Chtělo by to vidět.
Největší vžité fámy na zahradě, 22.5.2009
Alí já myslím že jste úplně minul to co se snažil říct.
Mravenci na hrušni a zkroucené listy, 22.5.2009
Jakej fór?
Mravenci na hrušni a zkroucené listy, 22.5.2009
A v čem to odporuje tomu co jsem napsal? Predátory zničíte i kdybyste mšice obíral pinzetou, protože jejich larvy bez mšic pomřou hlady.
Fíkovník, 21.5.2009
A co čekáte za zázrak od letos vysazeného stromku? Dejte mu čas, proboha! To snad neni možný, lidi by snad chtěli aby jim to vyrostlo az den. Rychlost záleží taky na odrůdě, Brown turkey roste velmi rychle, jiné pomaleji. Fíkovníky není dobré moc... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika