Příspěvky uživatele - 235.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Měděný drátek ve stonku - prevence plísně?, 19.3.2010
Já bych se nebál ani tak otravy z ovoce, jako spíš otrávení té rostliny.
Vanilka, 18.3.2010
Ona je to orchidej a ty právě naopak potřebujou při klíčení konkrétní houbu v půdě, jinak zajdou.
Rajče na sušení, 18.3.2010
K čemu se hodí sušená rajčata?
Kanadská borůvka, 18.3.2010
Na co je ta fólie?
Více kaktusů v jedné nádobě, 17.3.2010
Tak to nevím, možná mám jen na to stahování lepší oko, nebo pěstuju jiné druhy. Nejlíp je to vidět na sloupových, ani nevím co je to za druh. Nebo je u vás v létě větší vlhko nebo menší horko.
To máte nějaké divné kaktusy, mně se některé viditelně stahují už za týden, zvlášť když je horko a suchý vzduch.
Kaktusy jsou k tomu uzpůsobené.
Zahr. arch. navrhl velký záhon trav. Jak bude vypadat?, 17.3.2010
To se svým architektem nedokážete komunikovat?
V čem je problém? Přes zimu nezalívat, přes léto když se začnou stahovat. Nevím jak by to větší květináč mohl změnit.
Ženšen, 17.3.2010
Ženšen pětilistý je komerční jméno, s ženšenem nemá nic společného a je daleko méně mrazuvzdorný než pravý ženšen.
Kdy zastřihávat broskvoně, 16.3.2010
To nevím proč, ale dělá. Stačí seříznout mladý stromek podle často opakovaných rad a nějaká normální koruna je téměř vyloučená. (taky se podívejte jak je většina broskvoní ošklivá) No a mimochodem jste to psal i ve vašem příspěvku na který jsem... celý příspěvek >
Máte pravdu, jako vrba. Ale v tom smyslu, že jakýkoli silnější řez vyvolá nezvladatelnou záplavu vlků. Jednou víc říznete a už budete muset řezat pořád a hodně abyste měli alespoň nějakou korunu. Ale dělejte si to jak chcete, vy se s tim budete muset... celý příspěvek >
jak se zbavit krtka, 16.3.2010
Pokud je mi známo tak krtek mezi chráněné nepatří. Ale stou bezhlavou likvidací všeho. Bohužel mnozí došli tak daleko, že likvidují ne jen to co jim škodí, (to je ještě pochopitelné) ale dokonce i všechno to, z čeho nemají žádný prospěch. (to už je... celý příspěvek >
Tak zrovna broskvoně jsou z těch stromů, které rády dělají pravidelnou a tak akorát hustou korunku samy od sebe. Dokud je nezastřihnete, pak vytvoří děsivé koště jak od ježibaby.
Několik výhonů místo jednoho. Tedy zahuštění.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika