Příspěvky uživatele - 235.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak ostříhat tuto jabloň?, 11.9.2010
Vypadá v pořádku.
Co to je? broskev nebo nektarinka?, 11.9.2010
Evidentně broskev. Broskev a nektarinka jsou jen různé odrůdy stejného stromu, liší se jen přítomností chloupků.
Strupovitost jabloní - mám stromky zlikvidovat?, 11.9.2010
První obrázek - nevhodný řez. Proč to tolik zahušťujete?
Tak pěstujte rybíz.
Jabloně u nás nejsou původní, původní jsou u nás hrušně. Jabloň pochází ze střední Asie.
Jak a kdy stříhat jostu?, 11.9.2010
Kolikrát je ještě nutné to opakovat? Pokud vám cokoli roste moc bujně, tak řez omezte.
Nově zasazený Goldstar, 10.9.2010
Větve převážně jen vodí vodu a živiny k listům, samy žádnou zvláštní spotřebu mít nebudou. Ale nic bych netrhal, jen by se ještě víc vysílil, když bude potřeba shodí je sám.
Jak na kvas, 8.9.2010
Naprosto souhlasím, mytí je nesmysl. Na ovoci není nic závadného, nezdravého ani nechutného co by bylo třeba omývat.
Male plody, 7.9.2010
Mýlíte se. Existují tři období - v prvním strom jen roste a neplodí, v druhém plodí ale dál roste a dospělý strom, který jen plodí a už moc neroste. (nikoliv období zasYchání) Problém je v tom, že se odrůdy vybírají tak, aby už v druhém období dávaly... celý příspěvek >
Strupovitost jabloní - mám stromky zlikvidovat?, 6.9.2010
Zřejmě jsou na bujné podnoži a vy je pěstujete jako zákrsek.
Ano, je daná geneticky. A když se na rozsáhlých plochách pěstuje velké množství geneticky totožných klonů tak se škůdci snadno přizpůsobí, daleko snáz než kdyby se pěstovalo velké množství různých odrůd. To co tvrdíte že z toho vyplývá z toho... celý příspěvek >
Je lepší sázet méně pěstované odrůdy. Odrůdy pěstované ve velkém je prakticky nemožné pěstovat bez velkého množství chemie, protože jsou na ně škůdci choroby dobře přizpůsobené. Odrůda je rezistentní jen do doby, než se začne ve velkém pěstovat.
Male plody, 6.9.2010
Pokud chcete aby vám rostlo dřevo místo plodů tak ano.
Kiwi, 6.9.2010
A víte jaké je to kiwi? není to minikiwi?
Male plody, 5.9.2010
Lepší než řez je probírka plodů.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika