|
Příspěvky uživatele - 84.197
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 1.6.2009 Asi mi chybí znalost tabulkových hodnot, napsal jste správně ze jsem laik. Prohlédněte si znovu moje příspěvky, nenapsal jsem nic o vybracích. Napsal jsem jen, že ze Stihlu jsem měl dobrý pocit.Prostě umí sekat trávu :-) Nevím na co bych si měl... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 1.6.2009 Koukám, že pan Radek B je asi také lajk jako já a neschopný uživatel když se mu zdá být Stihl o několik tříd propracovanější křovinořez než strunovka od Marunaky. |  |
|  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 1.6.2009 Vážený pane, opět nerozumím vaší odpovědi. Jaký laik jaká obsluha? Když koupíte vysavač strčíte ho do zásuvky a vysáváte. Když koupíte křovinořez, se kterým se obchoduje po internetu a prodejce vás ujistí, že se skládá ze dvoudílů které k sobě... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 1.6.2009 ...to dá rozum, seču trojzubcem proto je mi jedno jestli by 450ka užvejkla tu mojí džungli strunou. Nechtěl jsem jen navazovat na diskuzi o špatné strunové hlavě. Marunaka má mnohem dospělejší vady než v každém krámu dostupná kvalitní strunová... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 1.6.2009 Nerozumím vaší odpovědi, myslím že jsem srozumitelně napsal, že Marunaku jsem si objednal přes interntový obchod, protože mě zlákala cena. Mimo jiné k tomu přispělo i to že jsem si přečetl pár zdejších dikuzí a měl jsem pocit, že má volba je správná.... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 1.6.2009 Čekal jsm podobné reakce, samozřejmě, že mám dobře seštelované popruhy a křovinořez vyvážený - bohužel s ním nepracuji okolo chodníčků tak jako větši zde píšících, ale v trávě a křoví, které mi sahá do úrovně očí - takže o lehkém kývání asi nebude... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|